Přejít na obsah

MegaMlaticka

Uživatel
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení MegaMlaticka

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. No nevim jestli nova pomuze...navic i kdyz ji nainstaluju tak i infa mam porsd starou verzi...i kdyz ji odinstaluju a dam tu novou tak mam porad 36B
  2. A je nejaka moznost ze se casem prida podpora nejakej F radii? Ja mam teda RCD 330+ takze u mne spis asi ne
  3. Mne nainstalovat jde uplne v pohode...mam i v telefonu vsechny opravneni ale stejne nic.. v AA se ukaze ten monitor ale data na nem se nemeni... Podle navodu jsem postupoval uplne presne a stejne nic...
  4. Vzdyt ten VAG se i podle navodu nema v launcheru ukazat(nainstalovanej ho mam)...je fakt ze jsem nekoukal v android autu jestli se ukazuje...ale ten performance tam je... To se musi v tom AA spustit jeste ten vag vex?
  5. Stejne problem jako ostatni...nainstalovat to jde (delal jsem to podle toho navodu...btw k cemu jsou ty ZIP soubory? To je pokud chapu spravne jen "rozdelanej" ten vag pro nekoho kdo se v tom chce hrabat ne?) ale informace se nemeni... Mam RCD 330+ ...teoreticky a prakticky by informace headunit mit mela protoze stara RCD 300 zvladala ukazovat pres "tajne" menu spoustu veci(teplotu vody rychlost atd)
  6. No ono jde o to ze AA proste neco cesky nerozumi/nechce rozumet ale anglicky to zvladne v pohode (volej-call, odepis-reply...) nevim proc to proste cestinu nebere... FAA je dobra kdyz stojite a mate cas...za jizdy si nedokazu prestavit neco nastavovat bez predchoziho "nastaveni" ikonek a toho co budu potrebovat. BTW hraje vubec radio pri pouziti mirrorlinku?
  7. Jeste k tomu dennimu/nocnimu rezimu... Jak to ma fungovat? Zda se ze mne to dela kraviny... Kdyz dam den tak mapa je den ale AA je nastavena na vecer. Kdyz dam at si to ridi telefon tak mam porad vecer...
  8. Mam otazku na ty co pouzivaj AA.. Jde nejak nastavit aby denni barva sla bud nastavit nebo byla zavisla na hodine/casu? Kdyz mam zapnute svetla tak se apka da automaticky do cerna...kdyz je vypnu zase do bila... Cerna je ale pres den hur videt a auto svitit musi :/ EDIT: tak jsem na to "asi" prisel...stacilo jit do developer modu a tam to jde nastavit :-)
  9. Tak ono je pak tezke kdyz mate nejaky NL android jeste od VF...to by pak mohl prijit nekdo s jinym FW ze jemu to jde (jako mne) Ja mam telefon z Electroworldu a zadny SCM jsem tam nemel...musel jsem ho naistalovat pres samsung apps... To FA je fajn vec ze se to takhle podarilo ale kdo rika ze za par tydnu nebude update androidu a tohle uz nepujde? Tak jako ted nejde LG Mirrordrive na androidy 7.0?
  10. No nevim jak na androidu 8.0..ten porad vetsina S8 a S7 jeste ani nema ale u Androidu 7.0 soucasti ROM rozhodne neni takze si tam muzete instalovat a odinstalovat jakou verzi SCM chcete. Vy co pouzivate AA podarilo se nekomu poradne "rozmluvit" google v aute? Mne rozumi v pohode spoustu veci...ale kdyz chci zavolat nebo napsat/odepsat tak ne... Pritom v telefonu to jde a rozumi...a kdyz na nej v aute zacnu mluvit anglicky aby zavolal/napsal tak tomu taky rozumui...
  11. Zrcadleni celeho telefonu na novych androidech porad jde...jen to chce mit spravnou vrzi SCM... Neni to ulne 100% protoze obcas se musi odkliknout "souhlas" ale funguje. Pouziva tady nekdo vubec AA realne?
×
×
  • Vytvořit nový...