Přejít na obsah

bez.turba

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení bez.turba

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravím kolegové, trošku to tu oživím, nyní řeším naprosto stejný problém jako "kuban05", povedlo se to nějak vyřešit? Dík za reakce
  2. Auto přes noc stálo a problém se sám vyřešil, můžete to tu zamknout :)
  3. Zdravím, tohle téma jsem tu nikde nenašel a potřebuju to co nejrychleji vyřešit, proto zakladám nové. Před pár dny jsem si koupil KKL KABEL a teprve se učím, ale zkoušel jsem resetovat škrtící klapku a auto jelo skvěle. Pak jsem se ale dočetl že by se nejdříve měly vymazat adaptační hodnoty, tak jsem je vymazal na kanálu 060 dle návodu zde na fóru a pak jsem udělal základní nastavení škrtící klapky. Od té doby auto netáhne, dusí se a špatně reaguje na plyn. Jen dodávám že první reset byl přes VAG 409.1, který mi záhadně přestal fungovat, proto jsem druhý reset provedl přes VAG 304.1. Moc prosím o rady, předem díky!
  4. Ahoj kolegové škodováci, sorry že zákládám nové téma, ale nikde jsem to nenašel. Mám octávku 1.8 20V z roku 1997 prakticky od zánovního auta (2002, 33000Km) a je to taková víkendovka v top stavu. Ale teď mám problém, který mě celkem otravuje, teda on není teď, on je už asi 2 roky, ale auto dlouho používal brácha, protože jsem ho nepotřeboval, který kromě pravidelného servisu nic neřešil. Problém spočívá v tom, že nefunguje dálkové ovládání centrálu, k autu jsou dva klasické klíče s origo dálkovými ovladači, ale nevím co je to za typ, protože jsem je nikde nenašel (mají pouze jedno tlačítko, jeden ovladač červené, druhý zelené, na obou byl nápis škoda, který je už sedřený) Na zeleném ovladači nejde DO a červený má i s klíčem bratr, který dlouhodobě není v ČR. Baterii v ovládání jsem vyměnil, což nepomohlo, spárovat jsem to zkoušel dle nějakýho návodu, co jsme našel na internetu, ale všude se píše o dvoutlačítkovém ovladači. Neměl jste někdo podobný problém? Případně neznáte postup spárování tohoto ovladače pouze s jedním klíčem? Díky moc za všechny rady.
×
×
  • Vytvořit nový...