Přejít na obsah

Xanticek4400

Uživatel
  • Počet příspěvků

    59
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Xanticek4400

Nováček

Nováček (1/14)

3

Popularita

  1. Dilenska příručka teplotu oleje při vypouštění neudává! Proto se ptám kde jste přišli na tu hodnotu 28stupňů.
  2. Tam je uvedena pouze teplota kontroly hladiny po napusteni 35-45stupnu. O teplotě oleje při vypouštění tam nic není .
  3. Kde v servisních manuálech je předepsaná teplota oleje pro vypuštění oleje z převodovky?
  4. Dnes mám opraveno komplet nové ledky a ručičky jsem si nechal dat do zelené. Je to nádherné. A když už jsem tam byl tak mám i ledky do denních světel, dálkových světel, zpětných světel a zadní blinkrů IMG_0009.MOV
  5. Toto se mě taky stalo a nakonec jsem zjistil ze jsem měl málo utažené šrouby servorizeni do nápravnice jsou tam tři šrouby na pravé straně jeden a na levé dva. Utahovaci moment 50NM+pootočit o 90stupnu. A když to tím nebude tak dej podložky pod napravnici a bude ticho!
  6. Jednu vložku vložit z vrchu mezi nosníky a napravnici a druhou vložku klasicky ze spodu. Mrkněte na video golf 5 hliníková napravnice.
  7. Mě se po čase to klepani zase vrátilo tak jsem to vyřešil vložkama viz foto a je definitivní klid. Kupoval jsem alliexpres a vyšlo to celkem na cca 65dolaru.
  8. Tipoval bych vnitřní klouby ale píšeš ze máš nové. Jakou značku jsi dával? A co kola nemáš je koplé?
  9. Radpav: mě po výměně za hliník bez vibrací. Měl jsem to udělat už dávno. Ve finále to byla nejlevnější oprava protože před tím jsem měnil nové poloosy originály za 16tis v domění ze vibrace zmizí. Pak drahé vyvažování a pootáčení pneumatik a tolik času promarněného. včera už jsem dával zimní kola vyvažování na obyčejný vyvazovačce a vibrace žádné a u plechové napravnice to vibrovalo.
×
×
  • Vytvořit nový...