Přejít na obsah

drobec12

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení drobec12

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Firmware 6276 je najnovsi pokial viem mam ho aj ja takze Staci mapy ja som SP
  2. Pozeram ze ten VIM je len do sw 4120 takze asi bude lepsie stiahnut cely firmware este raz pre 6276 tie 3 party co tam su a nahrat este raz. No skusim neskor teraz nemam cas.
  3. mal som verziu 6270 myslim ze C14 alebo ak je tak vacsie a pri firmware pisal niekto ze to ma aj odblokovanie obrazu ale nestalo sa tak inac vsetko prebehlo v poriadku aj mapy west europe V15 som uz aktualizoval vsetko je ok,mapy east europe V13 (novsie este niesu) som dal na DVD a funguju ked vlozim DVD len ten obraz neviem ako odblokovat. mam superb II 2014
  4. urobil som update firmware na verziu 6276 ale odblokovanie obrazu sa neudialo.
  5. mne to nefunguje . napise SWL error. Mam C14 ci C16 neviem presne ale mne to nefunguje rychlost vypalenia 1x. Podla txt co to obsahuje tak pise len do C6.
  6. tak som myslel ze tu napise niekto co uz ma V15 west europe :-)
  7. dakujem ti pekne za rychle odpovede :-) ale este som sa nedozvedel ci vo west mapach je to slovensko :-) podla obrazka by tam malo byt ale niekde citam ze tam nieje dik :-)
  8. a co este ta aktualizacia map V15 west europe 8515, je tam to slovensko alebo nie? vie niekto? a ak chcem aj chorvatsko co mam stiahnut. cital som ze 2 rozdielne mapy europe nieje dobre nahravat do radia alebo skor ze sa nesmie dik za odpovede :-)
  9. dik to mi staci ja som v tom novacik tak sa pitam :-)
  10. Chcem sa opitat ci moj columbus je MIB1 alebo MIB2. Je to C14 ked som aktualizoval firmware na najnovsi tak to tak ukazalo ale neviem aky to je MIB. Mam stiahnute mapy aj na MIB tam je MIB1 a MIB2 je tam aj Slovensko a Chorvatsko. Mam stiahnute aj mapy V15 8515 ale tam nevidim Slovensko. Poradi mi niekto? Mam SUPERB 2 - 2014. Dakujem za pomoc
×
×
  • Vytvořit nový...