Přejít na obsah

cvak

Uživatel
  • Počet příspěvků

    34
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem cvak

  1. cvak

    sedačky

    Mam v nich najeto 9tkm, a podle me jsou pohodlnejsi nez normalni, hlavne to ze tam neni to divne vybouleni kolem ramen je hrozne prijemne. Tvrdost si bezte zkusit do salonu, jsou o neco tvrdsi, ale neni to velky rozdil. Ja jsem spokojeny.
  2. jen preposilam co poslal ferda do topicu o cukani, at to tam nezapadne. :
  3. To co psal Budis je trochu za hranou, ale to ze lane assist pipa, ikdyz mam ruce na volantu a jedu rovne me taky neskutecne sere. Mimochodem ACC s rychlosti z map ma co jsem ted cetl novy Passat, takze skodovky tak za 2 roky.
  4. Tohle teda vubec nepozoruji, mimochodem, neni ACC nastavene podle jizdniho rezimu v individualizaci? Jezdim s nastavenim sport, a ACC mi prijde ze podrazuje a zrychluje a udrzuje rychlost ok. (nemluvim o nastaveni DSG, v nastaveni individualizace je jeste jedno misto kde se to nastavuje)
  5. cvak

    Vaše spotřeba

    Já bych řekl, že WLTP měření odpovída, pokud člověk pojede na spotřebu, přefoukne kola, bude to relativně po rovině, na ta čísla se určitě dostane. NEDC měřění je samozřejmě mimo, jako u všech ostatních aut.
  6. cvak

    Vaše spotřeba

    7.1 při 130km mi přijde hrozně dobré na to jaká je to krabice. Podle WLTP je při rychlé jízdě spotreba 7,5l což podle mě odpovídá. Dost záleží na profilu, Brno -> Olomouc při 140 na ACC jedu naložený za cca 8.2l , na druhou stranu je to 7.6l :). Jinak já mám dlouhodovbě 5000km 8,7l , bohužel se dost plazím po rozkopaném městě. Za mě teda: zasekané město 10l okreska 6l dálnice 8l Ale jde to i za míň :D :
  7. Ještě se mi asi dvakrát stala taková podobná věc, Motor vůbec nereagoval na plyn, tzn. ani nevytočil otáčky. Při teplotách pod nulou, hned po startu, jednou na zpátečku, jednou na D. Plyn na podlaze, a motor si sevelil u 900 otacek..., zadna kontrolka nezasvitila, auto se tvarilo ze se nic nedeje. Stalo se to někomu?
  8. Moje zkušenosti 1.5 DSG s OPF, momentálně 5tkm, převzato na začátku listopadu. při normálních teplotách nad nulou se občas(tak jednou za 14 dní) stalo, že první a druhé rozjetí bylo, řekněme neklidné, občas delší prodleva před záběrem, občas poskočení poslední 3 týdny při teplotách pod nulou se mi tak 3x týdně stává, že auto poskakuje než se zahřeje - cca prvních 5 minut, při malé zátěži=málo sešláplý plyn no, je to radost ten motor.
  9. Díky, já si říkal, že to bude něco takového, ale v manuálu jsem to nebyl schopný najít.
  10. Nedaří se mi otevřít ani zavřít automaticky okna zatáhnutím za ovládání na doraz, tak jak píše manuál. Je potřeba to někde nastavovat, nebo třeba formátovat ochranu ala Fiat?
  11. Potvrzeno, Amundsen - pres bluetooth pripojeny iPhone - Media zalozka - playlisty jsou z Music a Podcasts appky. (a to navic ani nejsou syncnute z iTunes na Macu... ? )
  12. Imo jsou playlisty jen z Apple appek, Music/Podcast. Minimalne podcasts v media zalozce amundsenu vidim. Dneska jsem predplatil Apple Music a pridal si par playlistu, tak uvidime, po ceste domu poslu update :).
  13. cvak

    Karoq příčníky

    Hmm, tak dnes jsem prebral auto, a box byl na origo pricnicich... Kdyby nekdo chtel Menabo Dozer 120cm nerozbalene, tak mi napiste SZ :)
  14. cvak

    Karoq dodací lhůta

    Ja mel vyroben tyden pred tebou, a k dealerovi se dostal minuly tyden. 1.5 DSG Style. Tok informaci skoda - prodejce, to je neco...
  15. cvak

    Karoq dodací lhůta

    Tohle bude asi off-topic, ale to jsou tu tak poslední dvě strany. Mně osobně vůbec nevadí dodací lhůta jako taková, věděl jsem o ní předem, souhlasil jsem s ní. Chápu i to, proč je tak velká, že občas příjde nečekaná restrikce, ... S tímhle nemám žádný problém. Ale to, že celý proces je jak z minulého tisíciletí, kdy jediný způsob jak se dostat k jakékoliv informaci je otravovat dealera osobně, 4 týdny před výrobou není auto ani zaplánované do výroby, pár dní před předáním vozu dealer netuší, kdy k němu auto přijede. Oficiálně mi nikdo nenasdílel ani MY2019 dokument, takže nebýt toho, že procházím UK škoda fóra bych ani netušil co dostanu za auto. To prostě nepochopím. Nákup u škody má úplně nejhorší servis se kterým jsem se kdy kde setkal, jakýkoliv eshop který si někdo otevře v bytě v paneláku, je podstatně více pro-zákaznický, minimálně pošlou e-mail pokud se do @#$)@! změní stav objednávky.
  16. cvak

    CarStick v Karoqu

    S tim volanim a datama, bude to nejspis o tom, jeslti mate v telefonu VoLTE, pripadne jestli ho podporuje operator, a mate ho zapnuty: https://www.letemsvetemapplem.eu/2017/06/07/o2-vodafone-volte-iphone-navod/
  17. cvak

    Karoq dodací lhůta

    Web skoda-auto je aktualizovany jeste hur nez konfigurator, a to je co rict :) Napr. ten bazmek s nahledama na style/ambition nema active (koukam ze active tam celkove chybi), ve style vybave je jen jedna barva interieru, haha zmenit cenu od se jim podarilo, ale jen na jednom miste.
  18. cvak

    Karoq příčníky

    Ty Menabo Dozer maji vcelku dobre recenze, jsou hlinikove a maji celkem aerodynamicky profil(ne tak jako wingbary), asi skoncim u nich.
  19. cvak

    Karoq příčníky

    To vypada moc pekne, ale 7k kvuli jedne ceste rocne na chatu a jedne do alp se mi asi nechce davat. Zatim to vidim na tohle https://www.stresninosicepraha.cz/Pricniky-Menabo-Dozer-d5216.htm Pripadne https://pricniky-podelne-stresni-nosice.heureka.cz/pricniky-hakr-0013-plus-0015/specifikace/#section - ale to menabo vypada aerodymaciteji, plus to bude asi podobne tomu co bylo v lidlu? Ted tam vidim jen jednu bez T sroubu, a druhou moc sirokou https://www.lidl-shop.cz/MENABO-Hlinikovy-stresni-nosic-Tiger-XL-132-cm/p100236927
  20. Jaké jste pořídily? Origo za 5000 se mi moc pořizovat nechce. Na druhou stranu s T-Drážkou, ne kterou bude pasovat origo strešní box se jich moc nedělá, a jestli sedí dobře na Karoq nevím jak zjistit.
  21. cvak

    Karoq dodací lhůta

    To je pochopitelný, To že to nesdílí přímo škodovka, už o dost míň.
  22. cvak

    Karoq dodací lhůta

    Snad nebude ten predel kryta/nekryta karoserie videt. Ale za ty 2-4 tydny co to tam bude stat(snad), by nemelo.
  23. Koukam ze od dnes v konfiguratoru uz vybava active.
  24. cvak

    Karoq dodací lhůta

    Zírám stejně, na facebook skupině je jeden podobný případ 1.5TSi DSG z února s původním termínem únor 2019 posun na řijen. Vypadá to, že homologace 1.5TSi + DSG bude rychlejší než manuál a tak posílí výrobu? (Jen domněnka ) No, stěžovat si nebudu :) Zítra se zeptám, Ještě je možnost, že dealer jen viděl termín výroby, a neví, že to ještě nemusí mít homologaci (Snad ne :))
×
×
  • Vytvořit nový...