Přejít na obsah

StibTo

Člen ŠKODA Klubu
  • Počet příspěvků

    324
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    4

Vše zveřejněné uživatelem StibTo

  1. @Bukyn Petřík - https://www.autoservispetrik.cz/ Gorholding - https://prahaautoservis.cz/ Obojí na základě informací zde z fóra, kdy už se na stejnou otázku někdo ptal.
  2. Ty brďo tak za 43K bych si to klidně nechal udělat zfleku taky Těch 100+ mě teda docela vyděsilo. Auto má teď 187.000km, zatím vyčkávám…
  3. 160.000 první výměna, pak každých 40 až 60 tisíc... Jasně - nebo doživotní (než to klekne)
  4. To je pro mě novinka! Nevratný snad ani nechci, ale pokud dohledáš nezvratný důkaz rád si ho přečtu/prohlédnu :D
  5. @j5j Všechny 3.6 mají 4x4 ... :) Jinak s tou hmotností i spotřebou souhlasím. Beru že to má prostě 1.7 tuny no a ad spotřeba - "osm celých něco" jsem za dva roky neviděl nikdy. Nejmíň snad na delší trase, kde má smysl řešit "průměrnou spotřebu" si pamatuju asi 8,8 l/100. Výbavu mám minimální, nemám webasto, parkovací "nesmysl" ani střešní okno.
  6. @Pavel T a jak se 21W žárovka rozsvítí s 5W intenzitou? ? Řeč není předpokládám výhradně o LED lampách... Dík
  7. Ten Tvůj koment? Jo, to je. Vedle ve špatné sekci Já taky nelezu do sekce pro dvoulitry (mimochodem, to máš ještě naftu, ne? 4.2L na 100... ) a nepíšu tam kterak jezdím "zimu" za 11 a půl....
  8. Komu to cpeš?... jak Ti již píše kolega asi jsi si spletl vlákno. Honění decilitříků je jinde...
  9. Mám za to že v mlhovce je dvouvlaknova žárovka takže ta asi min svítit nebude. A navíc proč by měly svítit zároveň s hlavními světly? Vyhláška hovoří celkem jasně o tom kdy se mlhovky smí používat a kdy ne...
  10. Vyřešeno LED sufitkami (4LED 12V suf. SV8.5) z Alzy. Přes diagnostiku nastaven LED mód pro SPZ osvětlení, takže to nic nehlásí.
  11. Jo jo G052145S2 a jak už zaznělo potřebuješ de facto 2x1L
  12. @chipmann už mám vyměněno, raději dřív, než později (či hůř - nikdy). OEM díl cena asi 800,-
  13. V Maxidotu je pouze tickbox "komfortní blikání"... A propos - slyšel jsem, že se tahle funkce jmenuje trippling - to by napovidalo že 3 bliknuti jsou jaksi úmysl?
  14. @Martttin Ten konec byla spíš taková rádoby vtipná narážka na to, že interval u p.filtru není výrobcem předepsán :) Ale máš recht, leccos měním prostě pro dobrý pocit. A zrovna výměna palivového filtru skoro nic nestojí (v porovnání s tím, kolik dám třeba za gumy, za benzín apod.) a i když to autu nejspíše moc nepomůže ani mu to rozhodně neuškodí.
  15. Nebudu nic rozrezavat prosimte tak asi palivový filtr jako každý jiný filtr bude mít nějakou životnost a zrovna to že Škodovka výměnu nepředepisuje nemá pro mě úplně váhu - stejný výrobce u mého motoru předepisuje výměnu vzduchového filtru po 90.000km @suri. svíčky byly měněny teď při 147 předtím vyměnili po 4r od výroby
  16. To bych neměnil kvůli tomuhle spíš preventivně. Výrobce výměnu nepředepisuje a když už tankuju 100-oktan nenechám si to někde po cestě "kazit" třeba zanesenym filtrem.
  17. Fakt? Mno tak to jsem nekoukal pořádně když jsem naposled měl auto na stojanu. Nechám filtr tedy asi preventivně vyměnit.
  18. Tsk pokud tomu tak skutečně je tak fajn, ale já se nejdřív samozřejmě vyděsil že je něco s motorem nebo třeba palivovým systémem A propos - 3.6FSI nemá předepsaný interval výměny palivového filtru, filtr je nejspíše přímo v nádrži, jak tomu poslední dobou bývá. To jen na okraj (vzpomněl jsem si na to hned jak se cukani vyskytlo)
  19. Začal jsem pozorovat popisovaný problém - auto je "zvyklé" na garáž ale teď stálo pár nocí venku. Vyzkouším radu zeshora tj nepoužívat moc spotřebičů. Ale stejně je to zajímavé...
  20. Jo jo to myslím. Teď mám asi 85h. A průměrná rychlost mi pořád vychází asi na 40kmh takže to prostě vypovídá o převážně městském provozu, no.
  21. Tak tak. Léto docela šlo, klasicky začátkem září zase zahuštění dopravy a cukání v kolonách není výjimkou. Bohužel.
  22. Blíží se další dosažení 100h jízdy a mám tam 11,7L Je to teda skoro samá Praha (i když ne centrum - periferie / Jižní spojka / tunely apod.)
  23. Hm, tak jedině si to pořádně dohledat dle VIN... Taky mě zaujalo, že tam ta sada je jednom 1 no.
  24. Jen malá aktualizace kdyby to někdo řešil: https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/03h109503sad-rozvodova-sada-3-6fsi-skoda-28371.html Už jsem z toho eshopu bral mnohokrát, naposled přišlo něco co se pak nepoužilo a vrátili mi peníze, dokonce nabízí týden času navrch (21 dní na vrácení) takže spokojenost. Jinak já zatím rozvody řešit nemusím, mám najeto necelých 150 tisíc spíš to tu pročítám a prolézám ve volné chvíli
  25. Dovolím si aktualizovat trochu vlákno - pořád platí, že do 3.6FSI s 6-st DSG (výroba 06/2013) převodovkový olej G 052 182 A2 ? Děkuji.
×
×
  • Vytvořit nový...