Přejít na obsah

aja30

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení aja30

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj, chci se zeptat jestli lze upravit rychlost při které se aktivuje upozornění na nezapnuté pasy ? Úplné vypnutí nechci. Rychlost je myslím nastavena cca na 25km chtěl bych to posunout na 50km poradíte někdo kde to změnit? OIII před FC
  2. Ano - ale pozor na konci je označeny AB až GH jsou tam možnosti funkce světel a to je dáno kanálem Leuchte2SL VLB10-Lichtfunktion - musíš projet všechny čtyři a jistě to najdeš - je-li to tedy kódovaném a ne špatným světlem.
  3. Controller 09 - Central Electronics 16 - Security Access - enter 31347 10 - Adaptations je to jeden z těchto kanalu Leuchte3SL VRB21-Dimmwert nebo Leuchte3SL VRB21-Dimming Direction pro druhe světlo pro porovnaní najseš na kanalech Leuchte2SL VLB10 xyxyxyxyx
  4. Ahoj, odkódoval jsem si přepínaní dálkových světel (Light Assistant ) ale volbu pro vypnutí mám pouze v radiu. Nevidím ji přes ovládni volantu na Maxidotu bude to v jednotce STG17 ?? Muže mi někdo poradit kde to hledat? Děkuji
  5. Ahoj, mam MIB2 – Amundsen 5Q0 035 874 jednotka nikdy neprošla základním nastavení v autě. Při připojení toto i píše. Poradí někdo jak jednotu rozeběhnout??
  6. Ahoj mám dotazy ohledně radia Bolero (v autě 8 tlačítkový displej ).Mám tam jednotku která nemá navigaci. Sehnal jsem jednotku 5Q0 035 874C která nikdy nebyla v autě aktivovaná a nastavena. Je v této jednotce navigace ?? (hledal jsem to na netu a není to jednoznačné – někde je že ano někde je že ne). Jestliže nebyla nikdy v autě dá se aktivovat pomoci vcds? (když jsem zkoušel jednotku chtěla aktivovat). Jestliže navigaci má bude pracovat s 8 tlačítkovým displejem Bolero (asi by neodpovídali popisy tlačítek). Díky za info.
  7. Ahoj, snažím se dokodovat automatické zavření oken při dešti /Octavia III 6-2016/ https://www.briskoda.net/forums/topic/299424-octavia-iii-vcds-adaptations-tried-and-tested/#comment-3567802 jenže mám jednotku RLFS 5Q0 955 547A. Neřešil toto někdo? Na tomto modelu nemůžu najit změnu loga v MaxiDotu (vzhled Maxidotu pro RS jsem upravil ale logo ne to mi jde jen na Boleru) , nejde mi zapnutí výstražných blinkru při panickém brždění. Také jsem si uvolnil intelligent Light Assistant (přepnutí dálkového světla) funguje bezvadně ale v tovární verzi je možné ho sledovat také na Maxidotu – kde ho přidat? Poradí někdo ??
  8. Ahoj dokázal by mi někdo poradit s možností kódovaní (přidaní funkci) na Octavia III 2016? Mám program VCP5 dokážu se připojit a odblokovat některé funkce. Například pootočení ručiček budíku, Zablokování AM rozsahu radia, Zobrazení otáček ventilátoru v režimu automat atd… Vše v dlouhém kódovaní. Chtěl bych ještě povolit automatické přepnutí dálkových světel (Smart Light Assist). To se mi ale nedaří asi dělám někde chybu automat se na Maxidot ukáže ikonu (dálkové světlo A) ale vzápětí napíše chyba Light Assist. Asi něco někde je potřeba ještě povolit. Jde o klasické světlomety a samozřejmě mám funkci automatického rozsvěcení a Lane Assist Dále povolení přisvícení mlhových světel (Corner funkci). Nebo vypnout kontrolu osvětlení SPZ při výměnu za LED. Pomůže někdo??
×
×
  • Vytvořit nový...