Přejít na obsah

MišáK.

Uživatel
  • Počet příspěvků

    120
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem MišáK.

  1. Ale auto musí mít zrcátko s pamětí...
  2. Když jsem A119 kupoval, tak "S" ještě nebyla v prodeji, později měli výpadek chipu SONY u "S" verze, teprve teď se zdá být je vše v pořádku.
  3. MišáK.

    Climatronic

    Nebylo myšleno spíše na kulanci? Tedy po záruce?
  4. Zatím se mi podařilo rozchodit následující: Funkční ovladač stahování okna řidiče i po vytažení klíčku do otevření dveří Aktivace Lap-timer v maxidotu Přidána položka servisní poloha stěračů do CAR menu v Boleru Dodatečné setření po ostřiku čelního skla S denním svícením svítí i zadní lampy Funkce Corner-Light v mlhovkách + obě mlhovky při zpátečce Vypnuto hlášení bezpečnostních pásů zatím nevyzkoušeno: blikání brzdovými a výstražnými světly při nouzovém brzdění nepodařilo se: pohasnutí denního svícení při blinkrech na straně blikání Aktivní z dřívějška: hill hold indicator celebration dotankovat řízení cupra Ostatní jsem nezkoušel
  5. http://www.skoda-parts.cz/products/tempomat-rapid/ Tohle jsou asi jen páčky a návod, bez kabeláže? nekomunikoval s nimi někdo z vás? Díky
  6. Pánové není tady někdo, kdo je v těch klapkách trochu kovanej? Kdo by mi řek, jak se ujistit, že je fakt špatná, nebo načatá a jestli se to dá opravit/repas, nebo novou? Jen tak hogo fogo dat osmičku za novou aniž bych měl jistotu nechci...
  7. Pokud vím, základní nastavení se dělá při vypnutým motoru a zapnutým zapalování - opravte mě, pokud se pletu. V tomto režimu má být podle VISu na 0,00% - což není nic proti ničemu a nemá se co "trhat", protože motor neběží... A základní nastavení je o tom projet si rozsah od Min do Max. Podle mě prostě při vynutým motoru má být klapka zavřená ne? Čemu by to vadilo? Chápu u plynu lanko to nejde, ale u elektroniky to není problém a VIS to tak i popisuje!!! A teplotu píšou cca 30 st.C. - je to pro RS motor AUQ s el. plynem.
  8. A co ti píše VAG? Kontrolka ti svítí? pokud se nepodaří zakládní nastavení, měla by být defaultně pootevřená, aby atuo startovalo a mohlo jezdit... záleží, jestli tam je mechanícká nebo elektronická závada... Ale jinak se ptáš hodně obecně, to se nedá tipnout takhle od stolu...
  9. Stává se mi to taky a zatím jsem na nic nepřišel... zkoušel jsi logovat za jízdy, kolik je otevřená klapka když se ti to kousne? Dávka paliva? Může být špatná i lambda(pokud máš) před katem, dává pak moc paliva a ono se to při akceleraci zadusí - vag by to neukázal jako chybu!!!
  10. Ale pro základní nastavení je třeba ji mít na 0,00% , kde je chyba, nějaké nápady?
  11. Právě že mi zlobí - při plným plynu je na 100% a sem tam povolí na 99,6%
  12. MišáK.

    Alu kola

    Klasika originál 16" 1U0601025L wheel disc 'alum' 6,5JX16H2 ET42 / "STYLE" Důležitější jsou pneu, Bridgestone ER300 205/55
  13. Motor: 1.8T, ARX Škrticí klapka s motorkem Po vyčištění zůstává pořád nedovřená... mechanickou závadu to ale nehlásí a funguje správně, je asi na 4,7 stupně otevřená. Může být slabý péro? Dá se to nějak repasovat? Nemůže to být v tom motorku někde o zub přesazený?
  14. "Díky všem" za pomoc... ochota sama. LOCK, zamkněte to tady
  15. Byl by někdo tak hodnej prosím a dal mi sem buď schéma z etky na hadice topení, nebo mi napsal číslo dílu - nevím, jestli tam jsou rozdíly, ale je to 1,8T motor, ARX. (myslím jednu z těch dvou hadic, co vedou z motorového prostoru stěnou jakoby do kabiny.
  16. OK, díky za nabídku, asi bych tě potom zneužil, ještě koupím nový svíčky, ať eliminujem případnou chybu tady a pak bychom to zkusili. Díky za nabídku ;-)
  17. Díky, sice to neřeší přesně to co chci vědět, ale alespoň něco jsem se dozvěděl :-) Ještě nějaké nápady?
  18. Díky všem za ochotu(tedy nikomu)!!! Tak vznesu další prázdný dotaz: kde může být chyba??? Situace - akcelerace s postupným sešlápnutím plynového pedálu až na podlahu je plynulá, svižná akcelerace s okamžitým sešlápnutím plynového pedálu na podlahu má za následek chvilku zrychlení, výpadek (přidušení) zase zrychlení, pak třeba krátký výpadek a celkové zrychlení je takové gumové, jak na tři válce... a je slyšet, jakoby vzduch utíkal někam do prostoru místo aby tlačilo pořádně turbo.
  19. Mohl by mi někdo prosím pomoct objasnit následující: teplota katalyzátoru- skupina 43: pole 2 - cat temp 15 st.C skupina 34: pole 2 - cat temp 280 st.C skupina 46: pole 2 - cat temp 15 st.C Abych mohl úspěšně vytvořit readiness, musí být teplota ve skupině 43, pole 2, více než 400 st.C, ale tam je trvale za jakýchkoliv okolností 15 st.C. V čem je problém?
  20. Není sice moje, ale má pro mě určitý kouzlo tohle křidýlko... Jen už se nedá nikde sehnat :-/
  21. Kat po smrti právě že není...
×
×
  • Vytvořit nový...