Přejít na obsah

navabaca

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem navabaca

  1. Na podlaze u spolujezdce se mi objevil tento gumový doraz. Můžete mi prosím někdo poradit, odkud se vzal, abycho ho mohl vrátit kam patří? Sám jsem to místo neobjevil. Díky.
  2. Máte prosím někdo zkušenost s plechovým zvukem při jízdě po nerovnosti, pravděpodobně od prostoru dveří? S 3D Citigo jsem jel pomalu do prudkého kopce po velmi nerovné staré dlažbě a několikrát se ozvalo klepání, jako kdyby do sebe narážel plech (kov), asi jako když špatně dovřete dveře, ale byly zavřené dobře. Připadlo mi, že zvuk se ozývá z obou stran vozu. Pokud někdo z vás tuhle zkušenost má, měl by i radu, jakou úpravou je možné tomuto zvuku zabránit? Díky. PS: Dal jsem to do sekce Interiér, protože zvuk slyším uvnitř. :-) Za případné špatné vložení se omlouvám.
  3. Stačilo jen trošku víc zatlačit a dekl hladce sklouzl pod plech hrany a už je v rovině. Díky za radu!
  4. Mám Citigo 3D a pořídil jsem si originální vanu a mám problém s jejím umístěním. V kufru byl na rezervě jen takový tuhý původní "kobercový" dekl, který je na bližší straně kufru (u RZ) trochu zahnutý a zvednutý - a právě v tomto místě mi vana kvůli tvaru toho deklu odstává do prostoru. Můžete mi prosím poradit co s tím? Udělal jsem něco špatně, nebo to tak mají všichni? Díky!
×
×
  • Vytvořit nový...