Přejít na obsah

czmirage

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení czmirage

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Po výměně válce to dělalo to co teď. Tuhý pedál a začalo to pribržďovat. Myslel jsem že posilovačem to nebude, když ten brzdový válec byl K.O. tak jsem to chtěl doštelovat. Tu podložku vyzkouším. Díky za obrázek.
  2. Právě že po výměně válce to zlobilo. Tak se brousila dosedací plocha. A pak byl skoro rok klid. Podložka dát bohužel nejde. Tak koupím novej válec a snad to bude O.K.
  3. Nejdříve jsem vyměnil válec.protože nepumpoval jak měl. To bylo jasné, že je K.O. Jelikož to pořád zlobilo po namontování, tak jsme ho trochu přibrušovali. Protože se nedá korigovat jak bylo psáno v jednom komentáři. Skoro rok to bylo O.K. pak ale stejná závada,, ale válec fungoval jak mel. Nakonec jsem tedy vyměnil posilovač. Teoreticky by mohl být nyní problém opět v tom válci, protože je přibroušen. Asi budu muset zkusit znovu koupit ten válec. A uvidí se. A co hadička k posilovaci? Četl jsem že je tam taky nějaký zpětný ventil. Dá se nějak inteligentně otestovat ?
  4. Mám problém s brzdami. Auto nepravidelně začne pribržďovat až se to někdy i kousne. Vyměnil jsem nejdříve brzdový válec ale po chvíli zase. Pak i posilovač brzd. Měsíc klid a zase. Pedál začne brzdit hned. Je natlakovany. Přes noc zase povolí. Ale někdy nájezdu 50km a vpoho. Někdy jedu 10km a už cítím jak je pedál tvrdý. Pak jen povolim kovovou hadičku k ABS odstrikne se trocha brzdovky a je to O.K. už nevím co s tím. Brzdový posilovač jsem bral z druhé ruky. Pribrzduje vždy právě přední kolo. Někdy je disk až červený
×
×
  • Vytvořit nový...