Přejít na obsah

sNT

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení sNT

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj, možná hloupý dotaz, ale pokud mám auto v záruce a budu chtít si sám vyměnit světlo za led a někdo by mi to dokodoval, tak v ŠA servise na prohlídce vozu nikdo nic nepozná nebo s tím bude problém? Máte s tím zkušenost? Podle mě by to neměl být problém. Díky.
  2. Měl by k tomu prosím někdo zkušenosti nebo věděl něco víc?
  3. Díky za odpověď. Případně policie, pojišťovna či na STK by toto nějak zkoumali (co se týče pneumatik vzhledem k tomu, že v TP nejsou přímo zimní M+S k tomu zapsány) nebo to vůbec nevadí? Spíše předpokládám, že ani to není z tohoto hlediska problém nebo ano?
  4. Prosím o radu. Pokud bych pro zimní provoz použil litá kola Ilias, která nejsou ŠA označená vločkou jakožto pro zimní provoz, pak předpokládám, že to není žádný problém? Předpokládám, že budou i tak stejně odolná atd. A s tím souvisí druhá věc. Pokud mám v TP zapsány pneumatiky pro tyto litá kola bez označení M+S, pak předpokládám, že na nich mohu mít nejen letní pneumatiky, ale i zimní a ničemu to nevadí?
  5. Zdravím, poprosím o radu ohledně zapsaných pneumatik a litých kol ve velkém TP. Mám zde zapsáno sice několik typů 17 palcových kol, ale pneu jsou u nich psaná pouze M+S. Mohu pokud budou rozměry litých kol i pneu totožná na ně dát letní pneu? Nebude s tím problém? Předem díky za odpověď.
×
×
  • Vytvořit nový...