Přejít na obsah

Motoracek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Motoracek

  1. Ok díky kluci. Myslíte si, že je jedno kde to člověk nechá udělat?
  2. A za normální situace? Tam teda po tom nezůstane nějaké lepidlo? Když se nepřetáhne doba?
  3. Sundával jste někdo z auta už tu fólii? Co ten lak pod tím není to zničené? Když je tam třeba fólie dlouho?
  4. Já mám v áčkách dobrou zkušenost, mě se podařilo koupit auto, které má málo najeto a navíc mi hned od příchodu byl k ruce prodavač, který mi s výběrem dobře pomohl.
  5. Tak moje zkušenost je s AAA auto a asi si nemám na co stěžovat. Koupil jsem tam pěkné, kvalitní a prostorné rodinné auto za dobrou cenu.
  6. Já mám s nákupem dobrou zkušenost a celkově i s jednáním obchodu. Nakupoval jsem u nich již několikrát. Teď jsem objednával TV a za 4 dny byla doma. Já mám s nákupem dobrou zkušenost a celkově i s jednáním obchodu. Nakupoval jsem u nich již několikrát. Teď jsem objednával TV a za 4 dny byla doma.
  7. Já mám doma svoje auta jako koníčka, převážně Amerika, ale také máme doma běžná auta k ježdění. Tzn. Superb na delší cesty a fabia město. Každopádně každé naše auto je leštěnka, protože se o ně řádně starám. Nikdo by v mém autě nenašel smítko prachu ( s nadsázkou) Mám doma auto z roku 74, které vypadá jako by právě vyjelo z linky. Vše je to o tom, jak dobře se o exteriér, ale i interiér auta staráte. Nezáleží jen na autokosmetice, kterou použijete, záleží také na správném postupu a houbičce k mytí, potom hadře k leštěné a hadře k rozleštění vosku. Též na auta nepoužívám vysokotalaké čističe, ale jen běžné čerpadlo s úpravnou vody při tlak 2 -3 bary, aby nedošlo k mechanickému poškození laku. Než jsem došel ke kvalitní kosmetice na auto, tak mi to chvilku trvalo, ale hodně dobrá je zahraniční autokosmetika od gs27.cz, kde mají kompletní program pro mytí interiéru i exteriéru auta
  8. Jestli vybíráš škodovku, tak jsem kupoval auto přes škoda plus, to jsou ověřená auta, která mají servis přímo ve škodovce. Dají se tam sehnat i třeba roční auta, která nemají velký nájezd, ale rozdíl cenově proti novému autu je opravdu velký. Vybíral jsem ho v Praze u autoopat.cz , je to několikapatrová budova plná aut, takže na výběr tam opravdu je.
  9. Jakou zahrádku mi doporučíte? na kterou značku se dívat?
×
×
  • Vytvořit nový...