Přejít na obsah

Sieg331

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Sieg331

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj, tak jsem natankoval vervu u benziny a auto začalo startovat normálně. Takže bych to viděl na ty vstřiky. Zkontroluju je až bude teplejší den nebo až na jaře ?pokud to vydrží. Co jiného by to mohlo být když to na vervu startuje?
  2. Tak já to měřil před vstřikovací lištou. Ale mám problém jen se studeným motorem, jinak ne. Kompresi proměřim. Na tom měřáku není možnost připojit při běžícim motoru.
  3. Ahoj, přišel mi manometr a ukazuje to 3bary. Jak při otevření dveří, při zapnutých klíčkách tak i při startování. Nahraju foto a pokusim se poslat video. Co dál? Mohl bych koupit jeden zapalovací modul a postupně ho přehazovat na válcích. https://youtu.be/lOjXpBu44Vw
  4. Jasný, ještě než jsem založil tohle vlákno tak jsem zkusil 3x za sebou zapnout klíčky a počkal než přestane hučet čerpadlo a nastartovat. Bez rozdílu.
  5. Chystám se kouput manometr abych to změřil. I když stojí stejně jako nové čerpadlo. Nedělalo by to problém i během provozu?
  6. Ahoj, mám problém se svojí fábií. První studený start špatně chytne, někdy až napotřetí ale jakmile už běží a znovu nastartuju tak chytne krásně. Při startování se mi zdá jakoby nějaký válec vynechával. Diagnostika nic neukazuje, jinak auto jede normálně. Svíčky a veškeré filtry jsou měněny EGR je vyčištěn. Čidlo chladící kapaliny a teplota nasávaného vzduchu ukazuje dle diagnostiky dobře. Netušíte co by to mohlo dělat?
×
×
  • Vytvořit nový...