Přejít na obsah

ropuchalek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení ropuchalek

Nováček

Nováček (1/14)

4

Popularita

  1. Děkuji všem za odpověď. Dnes jsem zkusil jet s mapami Waze asi 100 km a nebylo to vůbec špatný, Tak uvidím až pojedu v létě do Chorvatska. Snad fungují i v zahraničí. :)
  2. Mám už dva roky koupenou navigaci Sygic a tu bych rád využíval. Jiná možnost jak mapu dostat do infotainmentu asi není. Nebo jo?
  3. Děkuji za odpověď,Samsung a70 by taky připadal v úvahu ale také to nikde nepíšou. Nemáte ho někdo odzkoušený?
  4. Ahoj,chtěl bych se připojit k autu OIII (Bolero)přes MirrorLink,ale nemám na to správný telefon. Uvažuji o Honoru 20 Pro. Otázka zní, půjde to s tímto telefonem? Nikdo mi zatím neumí odpovědět. Díky
  5. Omlouvám se za překlep,správně bylo konec dubna ale povedlo se již nyní.Trochu jsem slavil.
  6. Ano zkrátila,původně 31.5.2018.
  7. Ahoj,tak dnes v 9 hodin se mi narodila.Měří 466cm,váží 1845 kg.Jmenuje se Octavia.Zatím je v porodnici v Mladé Boleslavi.Ve čtvrtek si pro ní jedu.
  8. Tak se nic nezměnilo,stále čekám.Zítra budu prodejci volat a pak dám vědět.Nemůžu posoudit zda se prodejce snaží či ne,ale už jsem dal dost vysokou zálohu a už couvnout nemůžu.
  9. OCTAVIA 1.4 TSI STYLE - Mám objednáno od 26.1.2018 bez vyhřívaného skla a taky stále čekám.Psal jsem mému prodejci před dvěma týdny a ten mi odpověděl že do konce března mi dá vědět.To už asi nestihne když jsou svátky.
  10. Ahoj,toto je můj úplně první příspěvek a zároveň vás všechny zdravím. Objednal jsem O3 kombi 1.4 TSI STYLE 26.1.2018. Prodejce mi napsal do smlouvy že předpokládaný datum předání 30.4.2018. Taky tady někdo čeká? Snad se dočkám!!!
×
×
  • Vytvořit nový...