Přejít na obsah

Miila73

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Miila73

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Dnes Praha, 2844 CZK s DPH (práce, šroub, kroužek, filtr, olej) EDIT: ještě mi umyli auto, ač jsem to nepožadoval. Myslím, že si to nacenili do položky práce
  2. V infotainmentu, kde jsou informace o spotřebě, dojezdu, atd., se mi stalo něco, co mě celkem štve a nevím, jestli jsem to zavinil já, nebo se to prostě stává, nebo jestli je to nějaká vlastnost. V informacích o dlouhodobé spotřebě, počet najetých km, atd., jsem zjistil, že se mi rozcházejí informace se skutečností. Cca do 6000km (od nuly) informace seděli. Později jsem si všiml, že dlouhodobé info se změnilo, spíše vyresetovalo, takže mi to počítá informace cca od těch 6k km, tzn. že momentálně z nájezdu 9k, tak mám 3k, plus informace vztahující se po tomto resetu (celková doba jízd, spotřeba, atd.). Na pp mi ukazuje nájezd zmíněných 9k. Můj dotaz zní, jestli jsem to mohl nějak omylem resetovat (nevím jak), nebo se to resetuje samo v nějaké závislosti? Servis nebyl, přístup do auta jen já.
  3. FIII combi, 1.0 TSI, M, 81kW, 6rs, benzín klasika 95, najeto 8500, 20 město/ 40 okresky/ 40 dálnice, zimní pneu. Dlouhodobá 5,3 / poslední 3 nádrže 5,1 s pokusem o ECO jízdu. Při nehlídání rychlosti a stylu jízdy je spotřeba jinde (i přes 6l). Párkrát se mi podařila spotřeba, dle pp 4,4l, úsek Benešov - Praha a zpět (silnice 3, D1). V celkem slušné zácpě se mi podařilo spotřebovat, na zmíněném úseku, 4,9l. EDIT: Po přezutí na letní pneu: Fotečka pořízena po ujetí cca půl nádrže (dle SD). Ten momentální celkový dojezd 926 km je moc fajn. EDIT: konečný stav dojezdu: 884km, 10km dojezd (tak jsem tu 900 hranici nedal :/ ), spotřeba na tuto nádrž 4,7l (pp).
  4. Díky za zkušenosti. Tak se mi podařilo přijet na čerpačku přesně na nule. Dotankoval jsem 44l na cvaknutí pistole. Při mé "dlouhodobé" spotřebě 5,4l bych teda ještě ujel cca 18km.
  5. Ahoj, Čtu na různých místech, na téma dojezd bez paliva, dle palubního počítače, který ukazuje 0 km. Jsem celkem překvapenej, že některý auta dokážou dojet klidně i přes 100km, ale je to asi logický, daný výrobcem. Nicméně můj dotaz zní, zda má někdo zkušenost s konfigurací TSI 1.0, 81 kW, MAN, combi a s nulou na palubce (nebo alespoň F3 všeobecně). Nikde jsem se o F3 nedočetl. Já měl dojezd ještě 15km, ale raději jsem natankoval. Do budoucna, pro extrémní případy, by se odpověď hodila. Díky.
×
×
  • Vytvořit nový...