Přejít na obsah

Fabmat

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Fabmat

Nováček

Nováček (1/14)

3

Popularita

  1. Zdravím taky jsem zkoušel kabel tzv nasucho s novým SW a zdálo se že funguje ale NEFUNGOVAL - tzv jsem ho přepsal... ALE po konzultaci s prodejcem mi poslal SW na reset kabelu do továrního nastavení + po spárování se správnou verzí VCDS sem o5 kabel zprovoznil a přes něj pak úspěšně nakódoval ( mám HEX CAN-USB 18.2 )... takže bacha na to :)
  2. Ještě jsem zjistil že se po tom přeflešování děje občas to že se sice kabel připojí k autu (píše K1+K2+CAN OK) ale v About to píše červeně Not Licensed a když chci něco nastavit a dám DO IT tak vyběhne hláška: Only in licensed Interface Musím tedy kabel odpojit i několikrát a pak to již jede...
  3. Nevím... kdyžtak na vlastní zodpovědnost ?
  4. Taxem o5 tady a hlásím že kabel po flashi firmware funguje... čili kdyby se někomu stalo to co mně umím opravit (pro kabel 18.2 HEX-CAN-USB).
  5. Takže INFO postup na flash kabelu POMOHL !!! hurrrááá, asy jsem si ho opravdu dojebal tím že jsem nečetl návod a připojil ho k vyšší origo.verzi VCDS... no couž skušenost dobudúcna :) ještě pak dám vědět jestli jde i ukládat změny...
  6. Nazdar všem tak si dopisuji s prodejcem, a ve finále mi poslal program a firmware ke kabelu, tak to zkusím zejtra přeflešovat a dám vědět jak to dopadlo...zatím všem díky za rady.
  7. Ještě sem na tom CD našel nějaké staré drivery toš vyskůšam + je tam i MProg3.0 na flashnutí chipu FT232R v kabelu (Ross-Tech direct USB interface)... pokud mi to stále nepujde (ještě skusím kámošovo VW z 2011) tak bych skusil tento flash program... dotaz už to někdo z vás dělal ?
  8. No pravda na ten návod na CD jsem nekoukal...což asy byla chyba, protože jsem měl již staženou a nainstalovanou 18.9 bez loaderu a ktéto jsem to jako první připojil + antivir zapnutý i internet jel... kabel se našel takže jsem byl spokojený že, pak jsem to ještě testoval na CZ 17.1.3 / 18.2 obě bez aplikovaného loaderu, bez internetu, bez antiviru páč jsem si myslel že se ten loader se nakopíruje sám při instalaci hlavního programu... pravdou je že nikdy ale neproběhl žádný UPDATE...njn musím se naučit číst návody před instalací né až po :( ... myslíte že se mohl ten kábl teda nějak zablokovat ??? to Wirer: ano zapalování bylo zapnutý zas takovej blbec nesu :)
  9. JJ novej, to by bylo fajn...skoušel jsem ještě jiný ovladač starší, který se jevil jako HEX-CAN VCF a byl nějak propojen s COM portem ale to bylo pořád stejné jen VCDS hlásilo že mám starý ovladač ať si stáhnu nový...
  10. Ahoj nemáte někdo radu, mám kabel 18.2 HEX-CAN z číny a VCDS mi jej najde (interface found HEX-CAN - nepřipojeno k autu) ALE když jej k autu připojím tak to napíše v testu interface not found. Skoušeno na W10/64 i W7/64 bez antiviru, USB2, FABIA III i Octavia III. Všade stejný výsledek, když kabel od auta odpojím tak je interace nalezen ALE když je připojen k autu tak nic nealezen... HELP Martin.
×
×
  • Vytvořit nový...