Přejít na obsah

Ladicha

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Ladicha

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. V drogeriích i marketech se dají koupit pohlcovače vlhkosti do bytu. Ve vlhkém pokoji s tím mám dobrou zkušenost. Výměnná tableta se po čase rozteče do modré vody a pak se koupí tableta nová. Nebo se na plotýnce voda vyvaří a zbylé krystaly se slisují a vrátí do pohlcovače. V autě je problém, kam s tím, aby se nádobka nepřevrhla. Látkou intenzivně pohlcující vodu je chlorid vápenatý. Dá se vyrobit reakcí vápna a kyseliny chlorovodíkové. HCl je ale agresivní kyselina způsobující korozi. Proto bych raději za cca 50 Kč koupil tabletu hotovou, až tento problém nastane.
  2. Děkuji všem za rychlé odpovědi na tento můj dotaz. Potěšilo mě to velmi. Vynasnažím se tu také pomoci, když budu vědět.
  3. Po zapnutí zapalování mi na přístrojovém panelu po krátkém rozsvícení zhasnou všechny signalizační kontrolky kromě dvou: EPC a Systém kontroly výfukových plynů. Ty zhasnou až po nastartování. Je to v pořádku? Nesignalizuje to už nějakou závadu v emisním systému, když svítí trvale před nastartováním motoru? Podle servisu ne, ale moc jim nevěřím.
×
×
  • Vytvořit nový...