Přejít na obsah

Styron

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Styron

  1. Jo jo taky tento problém mám, ale je to o zvyku kluci. Ty rozjezdy jsou ale oproti jiným autům jiný. Když přesedlám do služební fábky 1.4 je to nezvyk. Ty 1,6 jsou tím pověstný a nic s tím neuděláte.
  2. Měl jsem stejný problém, 1,6 75 Kw a dolíval jsem co 1000-1500 km. Hrůza?! Nakonec jsem si nechal přeměřit tlaky ve válcích a ouha...Jeden váleček měl 7 atmosfer a ostatní kolem 11 nebo 12. Takže to šlo na opravu a bylo to špatným válcem a pístem. Každopádně to bylo ve lhůtě na reklamaci a já ji uplatnil. Jinak by to stálo asi 50 . teď jezdím už rok od opravy a ani kapku nedolívám.
  3. Měl jsem stejný problém, mám 1,6 combi 100 koňku r.v.2002 a žrala mi neskonale cca 1 l na 1000 až 1200 km a to nejezdim žádnou rally.Ptal jsem se kde jsem mohl, ale všude bylo to stejné. Buď ventily, simerinky, gufera, nebo nedej bože něco na motoru... A hle šel jsem na přeměření kompresních tlaků na válcích a tři válce 12 atm. ten čtvrtý pouhých 7 atm. Technik mi řekl, že to je hodně špatný a že by to chtělo rozebrat. Jelikož jsem měl ještě auto v záruce, uplatnil jsem ji a závadu odstranily. Ten čtvrtý válec byl mírně chytnutej s pístem a pístním kroužkem. Po opravě vše O.k. Kdybych tu opravu měl platit, stálo by to cca 50 až 60 tis.Jinak tam leju 5W-40 castrol, ale chci přejít na 10W-40. Octavky to pre nepoznaj a dokážou jet i na "minerální oleje".
×
×
  • Vytvořit nový...