Přejít na obsah

Reslik24

Uživatel
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Reslik24

Nováček

Nováček (1/14)

3

Popularita

  1. Od 31. týdne už se vyrábí MR2019
  2. Kabelů, které vám lezou z pod krytu západky se nebojte, ve výrobě slouží pro kontrolu vlhkosti, zatékání do útrob automobilu. Po zkontrolování by je měli zastrčit do dírky ze které vám koukají, aby nebyli dále vidět, takže si je můžete schovat, ať vám dal nekoukají.
  3. Opraveno. Cesta ze servisu domu ok, tak jsem zvědavý, jestli to je konečně opravdu opravené a už se to nebude opakovat. Teď přišli na to, že ve svazku, který vede do škrtící klapky, byl volný kabílek u konektoru, že když s tím zahýbali a přimáčkli, tak bylo vše ok, když ho pustili, zase to blblo, takže vyměnili kabílek a je to ok, prý to s tankováním nemělo vůbec souvislost, že byla velká náhoda, že se to projevilo dvakrát po tankování. Tak uvidím, jestli až zase natankuji plnou bude vše ok nebo se vyskytne další problém
  4. Tak díky moc za informace. Teď to řeší v autorizovaném servise za pomoci techniků z ŠA. Tak uvidíme co zjistí, jestli zase, že je to jen škrtící klapkou a nic dalšího nezjistí, tak se budu držet tvých zkušeností a nebudu dotankovavat úplně do plna. Je to ale zajímavé, protože tankuji klasicky do vycvaknutí pistole, přitom rapid má odvzdusnovak pomocí něhož se tam dá nacpat ještě pár litriku navíc, ale to ve svém nedělám. Každopádně díky, třeba to bude podobný případ, jako jsi měl ty.
  5. Nejspíš to bude jen náhoda, byla to znovu BČS, ale v jiném městě. Každopádně poprvé to byla škrtící klapka, když ji vyměnili vse bylo ok. Teď to probíhá téměř stejně a maxidot zobrazuje stejné závady, takže škrtící klapka bude nejspíš zase zničená, ale je potřeba zjistit co tu klapkou teda ničí. Zajímalo by mě jaké jsou varianty, když se to stane vždy po dotankovani plné nádrže.
  6. Auto po výměně škrtící klapky bylo ok do dalšího natankování, po něm po ujetí cca 5 kilometrů se závada opakuje. Takže auto znovu na garanci, jsem zvědavý s čím přijdou teď.
  7. Přímo z výroby to tak určitě nebude. Zkus zjistit a dej vědět.
  8. vyrábějí, kdo si počká, ten se dočká :))
  9. čtení dopravních značek se jen zobrazuje, na překročení rychlosti tě neupozorní.
  10. Já proti 1.0 tsi v malých autech sám nic nemám a vím jak to jede, sám ho mám v rapidu. Kulhavým sem ho nazval spíš kvůli tomu, že jsou v modelu silnější motory. V rapidu mě baví i jízda s litrem, ale kdykoliv s ním jedu v Karoqu, tak mi přijde, že tomu něco chybí, je to prostě jiné, když to je suv, jinak ho vůbec nehaním. A další motory a varianty 4x4 přijdou, stačí se podívat co má Karoqova sestra Ateca. Škodovka sází na to, že je zájem o to co nabídne na začátku, nasytí tím trh a potom postupně přidává a přidává aby získala další zákazníky.
  11. Myslím, že nepůjde, mlhovka je vždy jen na straně podle strany provozu, druhá strana je odrazka bez přípravy.
  12. Na západě se přestávají objednávat diesely jako dřív, takže na ně nejsou takové dodací lhůty, protože o to není zájem. 1.5 je nový motor, který je u Karoqa jako v první skodovce, problém je, že se v tuhle dobu v celém koncernu nahrazuje 1.4 právě tímhle motorem u stávajících modelů nebo začíná v nových modelech, ale hlavní problém je, že přestává být poptávka po dieselech a 1.5 je pro dost modelů vrchol benzínové nabídky a nebo zlatá střední cesta, když člověk nechce 2.0 nebo ukulhanou 1.0. S digi štítem to je to podobné, ten začíná stejně jak ve Škodě tak v Seatu, hodně lidí si ho doobjednalo a dodavatel nestíhá, ale při takové výrobě jakou chrlí auta škodovka, tak někdy nestíhá skoro žádný dodavatel.
  13. Vyjádření z ŠA je, že je to škrtící klapkou, takže její výměna, zítra nebo pozítří bude auto znovu ok.
  14. Natural 95 na Benzině, takže Efecta 95
×
×
  • Vytvořit nový...