Přejít na obsah

PedroKV

Uživatel
  • Počet příspěvků

    46
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení PedroKV

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post Vzácný
  • Collaborator Vzácný
  • One Month Later
  • One Year In
  • Week One Done

Nedávné oznámení

3

Popularita

  1. PedroKV

    Kessy

    Díky moc. Tak je to jen ten easy start
  2. PedroKV

    Kessy

    Prosím pěkně neutlučte mě, od včera máme novou ojetou F3 Style z 2015 s Kessy. Podle návodu by měla jít odemykat a zamykat "kabelkou"/místem na klice. Ale nejde to, jde jen nastartovat tlačítkem, ale zamykat a odemykat se musí dálkáčem. Teď tu koukám v příspěvcích na Full Kessy a Easy start-může mi to někdo objasnit, jak to je? Díky moc.
  3. Kabel ve dveřích řidiče. Těma se nastupuje nejčastěji a je nejvíc namáhán. Škodovka to bemá vychytaný,tam žíly praskají furt. U jinýho auta jsem o tom neslyšel.
  4. Peán, tyčka s mamutem, drát z kola bicyklu, dítě, ženská...
  5. No podle mě když na 2 piny přivedeš 12V, tak druhé dva ti sepnou, ale neznám zapojení toho relé. Pokud se ti podaří ta krabička otevřít, tak možná najdeš studený spoj,tak bude stačit to proletovat.
  6. Zatlačíš za otočný knoflík světel a otočíš s ním myslím doleva. A jestli ti odešlo to relé,tak mám jedno nový plonkový-na prodej.
  7. Já se jen ze zvědavosti zeptám, o jaký převodník jde?
  8. Není to blikání zadních mlhovek spolu s blinkrama?
  9. Ahoj, mám služební Rapid SB uvedený do provozu 9/17. Má rádio asi Swing, je možné do něj dokódovat Smartlink (tedy neplatit 5 tisíc za aktivaci)? Díky
  10. Ahoj, zatím ne, zabydluju barák, takže možná za čas. Nejvíc mě štve ta couvací kamera, tu chci i kvůli ženě Edit: takže ti to šlape bez převodníku?
  11. I just want to mention one thing: with Skoda CAN translator (5J0...) the radio gets info about vehicle speed, thus GALA function works (speed dependent volume increasing).
  12. so, does it mean, it plays videos even without original GPS module? And, does backup camera work to you with this adapter? I gave it to car electrician to install it and he told me it does not work (RCD doesn't switch to camera picture), but I think he did not connect it properly. And finally, do you have any experience with connecting this adapter parallel with canbus wires from original Škoda canbus adapter? The only reason why I want it this way is to get backup camera working.
  13. How you solved the can emulator? But I don't see any changes, except you have gps module installed, or?
  14. Neznám yettiho, ale: Rádio má BT vestavěné vč.mikrofonu, takže je potřeba přívést "jen" napájení a repráky. To jen je v úvozovkách proto,že díky canbusu to může být trochu boj: záleží, zda máš canbus 1.6 (pak potřebuješ převodník signálu, za 2 tisíce a i tak to možná budeš muset zapojit přes relé,aby ti to nebralo baterku) nebo máš canbus 2.0, tak pak je to v pohodě. Pokud je tvar/rozměry stejný, tak pak jen vyměníš kus za kus. Protistrana jak kdy a jak kdo. Nejlepší je v tomhle ohledu obyčejný kenwood kmm303bt. Tam jde i nastavit zesílení mikrofonu (externího). Pokud to chceš vyzkoušet, pošli mi na pedro zavináč pedrokv tečka com tvoje telefonní číslo a já ti zavolám. Jo, podle mě to ovlivňuje i intenzita ventilátoru skrz prostřední výdechy nad rádiem. Mirrorlink je podle mě <|>ina. Jde to jen se samsungama, pár htc a to je asi všechno. Neumí to zobrazit obrazovku mobilu, jen to zobrazí ikony aplikací,které s mirrorlinkem spolupracují. A pak samozřejmě obrazovky aplikací. Ale že by sis na displeji rádia odpověděl na zprávu na WA, to ne.
×
×
  • Vytvořit nový...