Přejít na obsah

Gastos

Uživatel
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Gastos

  1. Poradí nekdo jak upravit zkraceni doby na upozorneni na olej ? Dokazal jsem si nakodovat interval na 8.tis km. Ale to pipani me uz zacína stvát kdyz to pipa snad uz 5.tis km pred vymenou. Myslim ze jsem to tam nekde videl ale ted to za boha nemuzu najit.
  2. Ahoj, S3 2016 Columbus, poslední dobou se mi stává že mi občas vubec nechce naskočit telefon a nebo vůbec nelze zvolit jako audio výstup bluetooth viz. foto. má někdo podezření čím by to mohlo být ?
  3. Ahoj, nemá někdo náhodou k dispozici schéma elektroinstalace která vede z voliče DSG ? potřeboval bych vědět kam ta kabeláž vede a pinování v jednotce.. Díky moc
  4. Ahoj, jen tak jsem si hrál s VCDS a když jsem koukal na živé hodnoty UDS tak se mi nezdáli informace na podvozku konkrétně pravý zadní tlumič. Může mi někdo objasit přiložené foto na kterém jsou všechny hodnoty tlumičů DCC správně a jen jeden (pravý zadní) hlásí že není instalován ? auto žádnou závadu nehlásí a pamět závad taky v pořádku, děkuji
  5. INFO pro všechny uživateli Ferda25 zde na fóru trvale ukončily přístup a udělali to záměrně tak, aby to nikdo nemohl z běžných uživatelů zjistit.

    1. Zobrazit předchozí komentář  %s více
    2. Sudetak

      Sudetak

      Takže ten konkurent zde na fóru má asi malý koule, zatím ticho po pěšině.

    3. ATE666

      ATE666

      ferda25@yandex.ru

    4. Sudetak

      Sudetak

      Dík, já mám kontakt, byl jsem u Jirky dvakrát v Strakonicích.

  6. Ahoj, nevíte prosim nekdo jak zapojit AV vstup ? Kdyz dám TV tak je tam nabidka AV ale uz jsem nikde nenašel kde je zapojení.
  7. Vubec bych se toho nebál, já jsem v 40tis. dal downpipe, vstup do turba a aktuálně jsem na cca 400HP Ted mám 127 tis. a krom běžné udržby (olej, brzdy, DSG, svíčky) jsem na nic nemusel sahat.
  8. Taky jsem se o to zajimal ale ještě jsem se k tomu nedostal, kazdopadne by to jit mělo..
  9. Jen ze zajímavosti, víte někdo jak nakódovat střídající rozsvicování dálek ? (police flash high beam) ? mělo by se to spouštět kombinací varovek a dálek.. u DLA světel je prý problém že to nejde ale videl jsem to u někoho že to měl nastavené na mlhovky.
  10. Zde dávám schémata zapojení zadních světel :) Kdyby někdo chtěl jiné schéma tak stačí SZ FACELIFT levé.pdf Facelift pravé.pdf předFL levé.pdf předFL pravé.pdf
  11. @japok pristi tyden budu resit tu animaci,, pak se ozvu jak jsem to vyřešil.. asi si tedy budu muset vycist jednotku z FL , protoze tady nikdo ochotnej s FL asi neni, nicmene pak se nikdo nemuze pos..t kdyz nekdo nechce pomoct jemu :)
  12. Ja ty schemata klidne komukoliv poskytnu.. nejsem clovek kterej shání informace od lidi na internetu na zahranicnich forech a poté tady v ČR jen pise ze tady a tady umíme vyresit za 25.tisíc to mi prijde vazne vtipný. A kdyz je clovek tak schopny v autoeletrice a autech obecně a vse si sezene sam a pripravi si pinovani do svorkovnic tak ze za tim clovekem chce zajet uz s připraveným autem jen na nakodovani a rekne si za to 30 tisic i kdyz sam skemral o informace na jiných fórech tak to je vazne k zamyšlení..
  13. Jak jsem rikal.. na sauto.cz jsem nasel FACELIFT a podle jeho VIN jsem v erWinu dohledal schéma zapojeni zadnich svetel. Svetla jsem zapojil a vse funguje včetně animovani blinkru a to i bez kódování... ted jen bojuji s animaci obrysových svetel pri CH/LH.. poskytne nekdo kodovani pro tuto funkci kdo uz to delal a nebo si budu muset vycist parametrizaci z nejakeho FL ? A dalsi věc funguje animace i pri např. vjezdu do tunelu (pri přepnutí DRL>potkavaci svetla) ?
  14. Tak nezbývá nic jiného než si najít nějaké VIN z faceliftu a dohledat schéma v erWinu :)
  15. mám Style+ se všemi možnými příplatky,, DLA, zadní světla osvícená (i vnitřní). Tak to to jsem chtěl vědět děkuji. náhodou schéma zapojení zadních světel z FL může někdo poskytnout ? před FL mám.
×
×
  • Vytvořit nový...