Přejít na obsah

Pavel_R.

Uživatel
  • Počet příspěvků

    92
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Pavel_R.

  1. Kazimir80 : ty ses asi zblaznil, hackoval jsem uz leccos, vcetne toho, ze jsem kdysi delal i na POIkach pro Columbuse, ruznejch camech pro satelity atp., ale v zivote jsem nesiril natoz prodaval jakekoliv kopie cehokoliv ani zadarmo ani za prachy max. how-to. To co navrhujes je prima cesta vis kam... Vlastne me to ani nezajima proto, ze by me to trapilo, stejne pouzivam WAZE a ten ma mapy online. Me fakt jde jen o to neco rozlousknout..
  2. ferdo, kdyby kdyby.. videl jsem ctecky ktere neprecetli kartu, ale mam takovou jednu modularni z vyvojoveho kitu k jednocipum a s tou jsem pod RAW zatim precetl vse... takze dokud se to nezkusi, tak jsou vsechny teorie vis k cemu..
  3. no a voto de... zatim se nenasel nikdo kdo by mi nechal okopcit..
  4. Amundsen > Android, ne nejde a nepujde, nikdy. BTW nejlepsi navigace do auta je WAZE (iOS nebo Android) díky poměrně velké komunitě a zobrazování reálného aktuálního stavu (Kolony, uzavírky, cajti, průměrná rychlost dopravy v dotčených úsecích atd...). Samozřejmě jedná se o online navi, takže bez datového tarifu to ani nezkoušej..
  5. K tem vybracim dveri. Ja to mel se SS jak v O2Scout tak v Sup2 a tak dlouho jsem to reklamoval az to odstranili tusim u obou aut to bylo na 4 reklamaci, navic u opakovane reklamace mi saloon pujcoval zdarma nahradni auto bez kecu. U Supa to byly leve predni u Scouta prave predni. Po odstraneni mi tvrdili, ze konecne dostali instrukce z Boleslavi jak to odstranit. Ted mam noveho Sup2 Facelift a po prvnich par mesicich zatim bez zavad, nedrnci..
  6. K tomu rootování telefonu... 1) přijde mi to nesmysl pro Samsung S4 bo S4 je jeden z mála telefonů resp. všechny "vlajkové" lodě Samsungu (low endy ne) mají vestavěnou podporu RSAP narozdíl od jiných Androidích telefonů (android/Google sám o sobě RSAP nepodporuje je to vůle Samsungu). O té S4 nekecám vím o čem mluvím, provozuji S4 již na několikáté verzi OS. Aktuálně mám KITKAT 4.4.2 konkrétně I9505XXUFNB9 a RSAP jede na 100%. Mám Supa facelift výroba před vánoci a BT III Premium. Páruje RSAP, čte SMS, dělá palubní wifi, ovládá přes BT přehrávač (i Soundcloud), zobrazuje názvy skladeb hrané přes BT. Jedinej zádrhel v párování byl v tom, že jednotka byla nastavena by default (nastavuje se v setupu TEL/BT na Maxidotu) na Audio HF nikoliv RSAP, po přepnutí na první klik napárováno přes RSAP a funguje OK. 2) S rootem si moc nehraj, můžeš mít problémy s bankovními appkami, nebo s emailovými klienty typu Good for Enterprise, ty pokud detekují narootovanej mobil, tak chcípnou. Potažmo, pokud máš korporací pořízenej mobil a IT spravuje security policy, mohlo by se ti stát, že to posoudí jako porušení pracovní kázně (znám i takové případy). howk Já osobně jsem aktuálně RSAP přepnul zpět na klasické HF! Protože, byť mám vestavěnou navigaci, používám WAZE na telefonu a ten potřebuje datové spojení. Bohužel pokud RSAP převezme z telefonu SIMku, pak samozřejmě přestanou fungovat i data v telefonu ( logické bo GSM rádio je v telefonu OFF), takže je potřeba navázat WIFI mezi autem a mobilem. BOHUŽEL STABILITA DATOVÉHO SPOJENÍ JE U ŠKODOVÁCKÉ JEDNOTKY MIZERNÁ !! Nevím čím je to způsobeno, teoreticky by to mělo díky anténám být opačně, ale je to horší. Napadá mě jedině, že ta palubní jednotka nepodporuje všechny GSM/UMTS a kdoví jaké normy má dnešní mobil v sobě, zkrátka, že podporuje jen jednu normu nebo pásmo, což výsledně snižuje dostupnost/pokrytí datovou službu.... Někdo podobná zušennost??
  7. Proč by nešel? S RAW přístupem na kartu přečteš všechno.. (ne všechny čtečky, ne všechny ovladače)
  8. Ahoj, tenhle příspěvek bude znít jako inzerát, ale snad patří sem. Nemáte někdo k dispozici SD kartu s updatem map? Sháním někoho, kdo by měl optimálně ještě nepodepsanou (nepoužitou v rádie), ale ani podepsaná nevadí. Chci se pustit do výzkumu, jak to funguje, udělali by jsme z ní dump do image a já se pustím do výzkumu jak by to bylo kopírovatelné.. Může to býti i stará neaktuální mapa. * zajímá mě karta do Amundsen+ (nikoliv + infotaiment, nebo Amundsen bez plusu, to je snad jasné) * nepište mi tu, že karta je nečitelná nebo nekopírovatelná... blabla (všechno jde okopírovat i "nečitelné") Dejte vědět kdo má + chuť pomoci nám všem. Díky, P.
  9. Jasně psal jsem je to podzim 2013.. Jaka je zhruba cenova nakladnost nechat si to udelat od nekoho z vas? Vcetne materialu..
  10. jenom čidla + kablíky? nebo i ridici jednotku? Teda pokud mam FL s kompletnim prednim a zadnim pipakem mam i hill-hold.
  11. Je to O2carcontrol.cz GPSka.. Ale vetsinou se to kvuli zlodejum aut montuje skryte.
  12. pořád se tu někdo ptá na fw a mapy do amundsenů, columbů. Doporučuju sledovat sekci "•Forum•Car Navi System•Car GPS Systems•Volkswagen-Seat-Skoda" na www.gpsunderground.com Zatím jsem tam vždy sehnal vse co jsem potreboval, chce to jen trochu anglictiny..
  13. Mám takový pocit, že Columbus/Amundsen+ nejsou stejné jako jejich bratříčci s dovětkem Infotainment pro ty první je Teleatlas pro ty druhé Navteq... Takže mi co jsme udělali blbost, že jsme škodovku pořídili dříve za aktualizace musíme buď platit nebo pirátit...
  14. waikiki, kam na tohle chodíš? a) rSAP je remote sim access profile a nemá to moc co delat s prenosem dat, ale zpristupnuje to simku v mobilu dalším aplikacim b ) proc pripojovat net skrze palubni jednotku, kdy muzes udelat tethering primo mezi mobilem a notasem.. c) na co ke columbosovi internet? na kulovy, columbus není na praci s internetem vůbec pripraven v zadnem ohledu (doprava, aktualizace, maily, proste nic)
  15. Potvrzuji, pred Xenonem uhybaj. Pokud mi sviti denni svetla, tak nic neuhnou. Ale pak kdyz to zacnu vic drazdit a samo se to prepne na xenon tak vic si vsimaj a uhnou. Mimochodem netusite nekdo jestli ty ledky co davaji do mlhovek do M.R. 12 jdou osadit i do predchoziho rocniku ? Kolik stojej a jde to nejak "amatersky" vymenit ??
  16. A kde že je na něj díra?? Mám elegance a nikde jsem nic nezaznamenal, tedy žádnej otvor na něj natož deštník :-)
  17. No chtel jsem usetrit. Tyhle tuningy byly oba za cenu jednoho origo..... Jinak, jsem koukal do DP a je to tam takto: Takze budu buset přeházet piny, protože ty tuningáče mají mlhu nahoře a brzda je na dvouvláknu (to výkonnější vlákno) s obrysem. (jak to máte vy ?) Ale to je chvilka, přehodim a kápnu tam tavicí hmotu, horší je že teď jsem zjistil, že přítelce nafachá ani třetí brzdové, achjo, nevím z který strany začít bez velké námahy.... zase si pojedu půjčit měřák. A to mě čeká ještě ten šílenej nárazník a LZ dveře.
  18. Tak to bylo v konektoru na pinu. Kablik kostry byl chycen k pinu jen za izolace, dratek nidke.. Rozlozeni svetel jsem nechal jak to bylo od nich zapojeny - horni cervenej reflektor je mlha, pod ni blinkr, pak zpatecka a dole brzda a obrysove. Jen v jedne patici byl pootocenej vnitrek (patky na vlakno) tekze na silnejsi vlakno byl obrys a brzda byla na slabsim. Jeste jsem musel protahnout kablik na pravou mlhovku, fabka to tam v originale nema na konektoru.
  19. Když koukneš na ten obrázek toho světla tak: nahoře je mlhovka pak je oranžová blinkr pod ní couvačka dolní je brzda a obrysové ??? já že na origo svítí brzda v horním. Skutečně má být mlhovka na tom dvouvláknu ????? Co se týče kostry, do konektoru je jen jedna kostra a směrem k žárovkám je to rozbočené (originál z výroby) takže myslíš, že je jen blbej dotek ?? .... ale jo máš pravdu je to kostrou, huráá
  20. Tak jsem o kousek postoupil, uz vim ktera zarovka ma byt co porovnavanim s puvodnim svetlem. Prvni co jsem zjistil je ze je drat pro brzdove zapojenej na dvouvlaknovku. Svetla uz ted maji usporadani jak maji. Nicmene pokud strcim tu dvouvlaknovou tak stejne divne zhnou ostatni zarovky a na pristrojovce sviti kontrolka mlhovky. Jedine co me napada prohozene vlakno mlhovky a obrysovky, ale to nedava smysl... vlakno jako vlakno, melo by bejt jedno jestli to nebo to.... zkusim je prohodit...
  21. Ahoj, dneska jsem osadil do přítelky Fábky tunningová zadní světla (měla to zbouraný) a v AutoKelly měli za supr cenu pár těhle světel. Osadil jsem je (čekal jsem že na to neni co zkurvit)... zapnu světla k tomu blikačky a koncová problikávají (levá více), při brzdovkách na levé lechce žhne levá brzdovka a ta pod ní. Zapnutí mlhovek nerozsvítí nic. Propojení těhle světel se dělá jen nacvaknutím konektoru, kterej je na kabelu (není tam patice jako u originál světel). Původní světlomety šlapaly OK, ještě před výměnou... Nemáte s těmahle lampama někdo zkušenosti ??? Ještě nechápu jaká má být skladba od spodu: - dvouvláknovka je brzda a koncové, nad tím nevím co je, pak je blikačka, a poslední žárovka opět nevím. Poradíte ??? PN u Autokelly je: 40.16.T02
  22. Ja jsem rezonance SS resil u O2 Scout co jsem mel pred tim a na potreti odstranili....
  23. JJ vytrhnout jde, problem je kdyz potrebujes sklopit jenom "pulku" naplno a nechat tam jedno misto na plnohodnotné sezení.... smolík, musíš tam osobu posadit bez podprdelníku a to nevim jestli není porušení třeba bezpečnosti...
  24. No u "kratke" elegence (tedy s topeni v sedackach) je ten podprdelnik vcelku..
  25. Zajimavej tip, diky. Mozna, ze je to v navodu, ale necetl jsem ho, prislo mi vse celkem intuitivni. U tech MP3 hrozne zalezi jekej to ma bitrate. Dam info az dovyzkoumam zavyslosti...
×
×
  • Vytvořit nový...