Přejít na obsah

jezekma

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem jezekma

  1. Zdravím, neměl by tu někdo na prodej sadu na instalaci tempomatu na Fabii II po faceliftu s ovládáním palubního počítače? Díky.
  2. Mám jednotku 5N0035728R. Koupil jsem ji na sbazaru, inzerát tam je ještě teď. Problém se zvukem byl v kabeláži, kde chybělo propojení zvukového výstupu jednotky se vstupem v rádiu. Na svorkovnici rádia část B pro vstup AUX/MDI jednotky určeny tyto piny: 1 - AUX/MDI - vstup, levý kanál 2 - AUX/MDI - audio kostra 7 - AUX/MDI - vstup, pravý kanál Podařilo se mi dohledat, které piny na MDI jednotce jsou pro zvukový výstup. 22 - výstup, pravý kanál 23 - výstup, levý kanál 24 - audio kostra Takže bylo potřeba doplnit do svazku doplnit 3 vodiče: Rádio pin č. 1 - MDI pin č. 23 Rádio pin č. 2 - MDI pin č. 24 Rádio pin č. 7 - MDI pin č. 22 Já měl v autě ještě originální aux, který jsem chtěl zachovat. Takže bylo potřeba AUX konektror přepojit do MDI jednotky. MDI pin č. 33 - AUX pin č. 1 MDI pin č. 34 - AUX pin č. 3 MDI pin č. 35 - AUX pin č. 2 Po doplnění těchto vodičů všechno funguje jak má.
  3. Zdravím, s vlastním tématem jsem neuspěl tak to zkusím tady :-). ...........................................
  4. Zdravím, pořídil a nainstaloval jsem do své Fabie II po FL MDI jednotku kombinovanou s bluetooth jednotkou. Co se týče bluetooth spojení s telefonem funguje v pořádku ale u MDI jednotky jsem narazil na problém. Rádio s jednotkou komunikuje, najde připojený flash disk, je možné procházet soubory ale nejde zvuk (z CD a rádia normálně funguje). Nesetkal se někdo s tímto problémem?
×
×
  • Vytvořit nový...