Přejít na obsah

Vrhel Michal

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Vrhel Michal

  1. Ahoj. Chci se zeptat. Dnes při nastartování"diskotéka" na budíkách. Svítilo: ABS, ESP, AIRBAG, VOLANT, ŽÁROVKY, GRILOVANÝ KUŘE". Závada na maxidotu: závada airbag, nefunkční ESP a porucha Brzdy - volejte servis. Mám automat, tak jsem nemohl ani přeřadit z P na cokoliv jiného. Po 10min normálně nastartuju a pouze chyba airbagu, která bez smazání sama nezmizí. Na diagnostice 36chyb. Víceméně zjištěná chyba CAN komunikace. Jak postupovat, či co s autem je? Auto je aktuálně po výměně baterie a repasu mechatroniky. Děkuji za odpovědi.
  2. Super díky za vysvětlení. Pouze mě zaráží, že to nedělalo od začátku co to auto mám (cca 2 roky). A taky mě přijde, že se to neděje pouze při studeném motoru, ale i při přerušení jízdy?!
  3. Ahoj, věděl by někdo, proč po nastartování kolísají otáčky a jakoby "prdělo" z výfuku? Rozvody mám dělané nové i se štelováním vaček. Svíčky také nové. Pro doplnění mám 1.4TSi 90kw s DSG7. Děkuji za odpověď. M.
  4. Ahoj, chtěl bych se zeptat. Na své Octavii 2 jsem nechával dělat rozvody a technik našel v autě webasto nezávislé topení. údajně je vše a nic nechybí. Pouze se nikde nenašlo ovládání. Je možné, že se nezávislé topení ovládá pouze ovladačem, který mě při koupi nikdo nedal? Děkuji za odpověď. M.
  5. Kamaráde, Já jsem tady pár dní a jsem rád, že se začínám orientovat. Arogantní přístup moderátora mě moc nepomůže. Sekci převodovky jsem nenašel. Pouze téma v sekci motorů "Převodovky". Napsal jsem to tam kam jsem to napsal, protože mám tento motor a napadlo mě, že nebude problém. Ale jako vždy jsem se odpovědi nedočkal. Pouze mě někdo zablokoval téma. Teď jsem se to pokusil napsat, tak kde by to mělo být, ale uvidím co se bude... Díky za podporu, při hledání problému. M.
  6. Vrhel Michal

    OII 7 st. DSG

    Ahoj lidi. Mám dvě kontrolní otázky: 1) kde se nachází mechatronika a je vidět, když vlezu pod auto. Potřebuji zjistit jaký mám tip. 2) existuje nějaká možnost podle vinka zjistit jaký díl potřebuji? Děkuji za odpověď. M.
  7. Ahoj lidi. Mám dvě kontrolní otázky: 1) kde se nachází mechatronika a je vidět, když vlezu pod auto. Potřebuji zjistit jaký mám tip. 2) existuje nějaká možnost podle vinka zjistit jaký díl potřebuji? Děkuji za odpověď. M.
  8. Chyba je od vcera. A podle vseho melo jit o civku. Coz nakonec neslo. Diagnostika bude az za tyden. Tak jsem myslel, ze to vyresim. Bohuzel
  9. Ahoj lidi, mam problem s motorem 1.2 HTP 51kw. Vcera za jizdy me to padlo do nouzsku a rosvitila se kontrolka motoru a EPC. Hlaska na maxidotu porucha motoru zajedte do dilny. Otacky kolisaji z 800 na 1200. Auto nelze vytocit do otacek. Kamarad poradil at koupil civku a vymenim vadnou, ze to bude ono. Civku jsem vymenil a problem pretrvava. Navic z vyfuku prska nespaleny benzin ( viz video). Nevite nekdo cim to bude? Pred par mesici byla menena lambda a katalizator. Dekuji za rady. Doufam, ze me zase nekdo nezablokuje tema s tim, ze je tady probirano. Hledal jsem a takovou zavadu tady nikdo neresil. M. M. VID_20220315_170838.mp4 VID_20220315_170838.mp4
×
×
  • Vytvořit nový...