Přejít na obsah

Johny16

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Johny16

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Ahoj, ve zkratce 2.0 TFSI BWA 2006 - 10x nastartuje bez problému, potom třeba 5x nenastartuje vůbec a po 6 chytí na brnk. Potom se stává, že za jízdy klesnou otáčky a motor chcípne. Níže zasílám seznam chybových kódů, které to vždy vyhodí. Po jejich smazání je vše ok na dalších 10-20 startů a jízd. Nemáte někdo podobnou zkušenost nebo nevíte na co se nejprve zaměřit ? Předem moc děkuju za rady.
  2. Tak problém byl ve vypadlých hrotech nastavovacího mechanismu....
  3. Nakonec jsem koupil repasované origo Hella.
  4. Ahoj, mám problém se seřízením xenonových světlometů na své jedničkové Fabii - světla v základní poloze svítí 2m před auto, nivelace je funkční (motorky regulují). Přes VAG se naloguji na adresu 55 a úspěšně se spojím s jednotkou xenonů. Chyby zde žádné nejsou. Dám tedy skupinu 001 pro základní nastavení a počkám až se objeví zeleně "nastavení". Poté se snažím mechanicky (pomocí imbusu) xenony seřídit, ale ať kroutím jak chci, tak se nehnou ani vertikálně, ani horizontálně... Pokud nyní ve VAGu nedám skupinu 002 pro uložení základní polohy, tak jednotka vypíše chybu o neseřízeným světlech. Pokud dám skupinu 002, tak se objeví zelený nápis "naučeno". Při testu pak počet nalezených chyb 0. Prosím, nemáte někdo nějakou radu ? Předem mockrát děkuju!!!!!
  5. No tak ja si je teda koupím a pak si sem napíšu recenzi :(
  6. Děkuju za odpověď a radu. Nakonec znovu rozebráno - vyčištěno, promazáno tešnění a provedena výměna šroubů. Nyní ani kapka.
  7. Ahoj, na O2 1.9 TDI 77KW FL, po výměně palivového filtru trochu prosakuje nafta a to mezi víčkem a obalem filtru. Filtr je originál WV a tešnení filtru je nové. Nesetkal jste se s tím někdo ? Případně nemáte někdo nějakou radu jak se netěsnosti zbravit ? Předem děkuji za odpovědi.
  8. Ahoj, má tu někdo zkušenosti s těmito xenony ? https://www.autokseft.cz/ALKAR-Hlavni-svetlomet-ALR-2745522-2745522-nd976665 Jde mi o to, zda se vyplatí renovovat staré a originální xenony nebo koupit tuto španělskou druhovýrobu. Cenově to vychází na stejno. Předem děkuji za Vaše odpovědi.
  9. Ok, rozumím, takže žádná prdel, ale zvládnout se to dá. Jen ještě k té kabeláži - z nových dveří mi trčí mohutný svazek kabelů a konektorů. Předpokládám, že ten budu muset prostrčit směrem do karoserie vozidla a pak zapojit. Nevíš kde přesně se to rozpojuje/zapojuje ? Každopádně mockrát děkuji za tvé cenné rady!
  10. Dobrý den, nemá tu prosím někdo zkušenosti s výměnou celých 5 dveří ? Jak je to náročné ? Předem děkuji za odpovědi a hlavně za rady!
  11. Super, mockrát děkuji všem za odpovědi.
  12. Ahoj, uvažuji o koupi RSky, bez chipu, bez úprav a s nájezdem do 250 000,-. Chtěl bych se Vás zeptat na názor... Kolik si myslíte, že je kastle a hlavně motor s pravidelným servisem schopen nalítat ? Předem děkuji za odpovědi.
  13. Dobrý den, nevědel by někdo, zda lze použít zadní díl výfuku z Fabie RS 96kw na Fabii 1.2 HTP 40kw ? Předem děkuji za odpovědi a názory.
×
×
  • Vytvořit nový...