Přejít na obsah

dave_m

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem dave_m

  1. já se musím zastat nástupních prahů :-) Jsou super, ale musí je člověk umět používat. Jasný, že když budu vystupovat a dám nohu rovnou na zem, tak budu mít špinavý nohavice. To se vám stane i bez prahů. Viděl jsem v zimě dost aut, co mají "vyleštěné" prahy. S prahem se vám to nestane. Taky se líp dostanu na střechu při umývání nebo s kolama. Unesou 150 resp. 300kg, takže jako módní doplněk bych to nebral, ikdyž vypadají dobře :-) Jestli snižují světlou výšku nevím, to bych musel mrknout. To jen doplnění pro žvanily, kteří si je ani nevyzkoušeli. Je to dle mého názoru účelná doplňková výbava, kterou využiji, proto jsem za ni utratil prachy :-)
  2. to Barak: taky nad tím dumám .. asi je to pouze odrazka..?
  3. Ahoj, abych zakončil tento příběh, auto jsme si včera převzali. Vyrobeno 20KT, 21.5. u dealera, 27.5. doma. Zatím jede plynule, ťuk ťuk :-)
  4. dave_m

    Karoq MR2020

    spíše mi u MY2020 přijde nejzajímavější "KESSY key with motion sensor" :-)
  5. Ahoj, v návodu je toto. Zkus mrknout, jestli to je, co myslíš... Ale asi bys tu mezipodlahu musel mít :-)
  6. tento týden aktualizace termínu na 20KT .. takže asi jak lidi ruší objednávky, já se posouvám :-D
  7. Ahoj, takže aktualizace termínu výroby je momentálně 23KT. Přidal jsem Canton a nástupní prahy.
  8. Ahoj, já objednal 1.5TSI, DSG, béžová, Tritony, tažné, vario, digi panel 44KT/18 (přesně 1. 11.) a předběžně mi řekl 26-28KT/19. Prý se může po novém roce dodání zkrátit. Co jsem ještě zjistil, že se bude béžová dělat do 28KT/19 (nevím, jestli včetně), tak bych byl rád, kdybych ji nemusel měnit :-)
×
×
  • Vytvořit nový...