Přejít na obsah

Msi Morava Trade

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Msi Morava Trade

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Téma je 3.6FSI, takže odpověď na otázku je určitě jasná. I když chápu váš dotaz, najde se hodně lopat co serou dotazy k 1.2HTP třeba do složky 4.2TDI :-)
  2. Zdravím pánové ( popř i dámy) Auto mi hlásí na diagnostice už delší dobu závadu P1853 Datová sběrnice pohonneho systému Nesmyslná odezva od ŘJ ABS. Chtěl bych to začít řešit, ať je vše v pořádku, poradí někdo prosím co to může znamenat?
  3. https://vanos-bmw.com/product/membrane-for-valve-cover-vag-03h103429h-03h103429d-3-6-fsi-v6
  4. Zdravím, poradí mi prosím někdo , kde najdu klabky viz příloha? Jde o to, že se mi přestalo odmražovat ofukem levá půlka čelního okna , tak jsme se pichli na diagnostiku a ta nám vyhodnotila klapky viz obrázek, jen se nám nechce tahat ven celá přístrojovka, protože nevíme kde vlastně hledat . Děkuji předem za pomoc
  5. Problém vyřešen, z nějakého důvodu vypadla pojistka číslo 13, nyní vše funguje jak má... Jen nevím kolikatka tam má být, dal jsem 10A, tak snad bude stačit
  6. Zdravím pánové, prosím o radu. Minulý týden mi přestalo svítit prave tlumené, chtěl jsem vyměnit výbojku a to nemohlo, tak jsem zhodnotil, že to bude zřejmě vysokonapetovym trafem, což jsem teda objednal, tak doufám že to bude tím. Ale tohle není daný problém s kterým chci pomoct. Dnes jsem přišel na to, že mi nefunguje coming home a ani leaving home a ani nereaguje vypínač na světla na žádnou z poloh, prostě stále jdou jenom tlumené světla. Může tohle být tím nefunkcnim tlumenym, přijde mi to jako hloupost, ale nenapadá mě, proč by mi to odešlo, popřípadě kde mám hledat problém? Podotýkám, že nejdou vypínačem rozsvítit ani mlhovky, prostě je úplně bez reakce na cokoliv.
  7. Problém byl opravdu v membrane, dnes vyměněna a problém odstraněn, díky moc!
  8. Děkuji suri., právě jsem zkusil ucpat dle tvého návodu a opravdu otáčky se ustálily. Takže pokud to je teda tak, tak jdu zkusit sehnat tu membránu a potom někoho, kdo ji vymění, sám se do toho raději pouštět nebudu.
  9. Ahojte, dokáže mi prosím někdo pomoct, proč mi na volnoběh lítají otáčky od 650 do 1800?. Začalo to dělat a našli jsme prasklou objimku na ovzdusnovaci hadici, ta se teda celá vyměnila, ať to nenasava bokem vzduch, ale problém zůstal. Občas vyskočí závada motoru, tak ji vymazu, ale i tak otáčky lítají nahoru a dolů. Tyhle závady, viz obrázek ted píše diagnostika, jinak žádné závady na pristrojovce nejsou..
×
×
  • Vytvořit nový...