Přejít na obsah

Mikeencz

Uživatel
  • Počet příspěvků

    45
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Mikeencz

  1. Mikeencz

    Sleva Karoq

    Přesně tak :-) RČ je rodné číslo. Tedy klasická FO - fyzická osoba. Jde mi právě o tuto klasickou nabídku, protože v rodině nemáme žádné jiné možnosti na IČO, ani případně speciální slevy od zaměstnavatele/dodavatele jako zaměstnaneckou nabídku. Dříve bylo běžné, že se i normální zákazník na RČ dokázal dostat na slevu kolem 10%. Na IČ, případně jako velkoodběratel anebo se zaměstnaneckou slevou to bylo klidně i více jak 15%.
  2. Mikeencz

    Sleva Karoq

    Ahoj, pokusím se to tu oživit dotazem. Jak je to aktuálně se slevami? Dostal někdo teď v roce 2022 nějakou slevu na Karoqa FL na RČ? Jde mi čistě jen o RČ.
  3. Dnes při cestě na mě vyskočila notifikace o aktualizaci. Bylo tam poměrně hodně textu a informací. Nestačil jsem vyfotit. Odklikl jsem, že instalovat a zmizelo to. Žadnou změnu jsem nespozoroval. SW stále 1889. Už někomu také vyskočila tahle aktualizace a stihl to vyfotit?
  4. Já jako obyč zákazník z ulice jsem dostal v listopadu 2021 slevu 9% na O4. Aktuálně už to ale asi bude jinak.
  5. Super. Tak to je paráda. Asi tedy zvážim dokoupení a vezmu to rovnou i s tim rozpoznáním dopravních značek.
  6. @Joe1vm A dokázal bys nám to třeba i vyfotit, jak to vypadá na tom virtualu? Je to stejné jako u těch co to mají v základu? Jestli to chápu dobře, tak jediný rozdíl tedy je v tom, že když budu mít mapu zobrazenou ve virtualu, tak ji zároveň nemůžu vidět na hlavním displeji. Zajímalo by mě ale jak to funguje v reálu. To se to přepne, zčerná nebo něco jiného? Pokud by to opravdu bylo jen o tom, že to nejde mít zobrazené naráz na obou displejích, tak s tím asi jsem schopný existovat a o dokoupení navigace bych zauvažoval.
  7. Tak určitě dej vědět. Já nemám navigaci a kupovat ji asi ani nebudu. Využívám apple car play. Takže pokud bych ty značky dokoupil a neměl je virtuálu, tak bych jen vyhodil 1860 Kč. A handrkovat se a dopisovat si s podporou nechci.
  8. Přidávám foto jak vypadá popis nabídky před zakoupením.
  9. Já mám přesně tuto kombinaci. Tedy Bolero bez dokoupené navi. Rozpoznávání dopravních značek se chystám dokoupit, ale když to tak čtu tak nevím, jestli za to mám těch 1900 vyhodit. Zase mi ale přijde divné proč by se to nabízelo, když by to nešlo? Co mě štve, tak že po dokoupení navi nebude ve virtuálu. To je asi to jediné proč bych měl zálusk to dokoupit. Takhle se na to asi vykašlu.
  10. Nemá někdo prosím nějaké insider info ze škodovky jak to teď vypadá s výrobou? Jestli je dostatek čipů a pracovníků? Mám slíbenou výrobu na 5-6 týden, tak mám obavu, aby mi do toho covid nehodil vidle.
  11. Není to jen nějaká chybka v konfigurátoru, že se u toho paketu ve výčtu věcí objeví i ta roletka? Na všech fotkách je roletka i bez vybraného paketu. Navíc v ceníku ta položka samostatně vůbec není a není ani napsaná v tom konkrétním paketu. Teď na to koukám a řekl bych že je tam chyba :-). V ceníku je totiž napsaná položka - el. odjistitelné rolo zavazadlového prostoru. Tato položka ale v konfigurátoru jako jediná chybí a místo ní je tam právě ta roletka na středové konzoli. Tedy řekl bych jen chyba v položkách. Rolo jako rolo :-D Programátor nepřemýšlel.
  12. Děkuji. Zkusím poptat jakmile budu zpět v ČR. Je fakt, že jsem to měl rozjednané od cca 27.7., ale už jsem to nestihl a bláhově jsem si myslel, že ta akce bude pokračovat. Případně se poohlédnu po předváděčkách, ročních kusech atd. Ale nové je nové.
  13. Děkuji, tak to jsem prošvihnul. Nabídku jsem měl velice dobrou. No nedá se nic dělat. Nechám si zajít chuť na nové auto.
  14. Já vám rozumím, ale neptal jsem se na to jestli to je výhodné nebo není. 😉 Tohle je dost individualní. Můj dotaz je na to, jestli ta letní akce, která byla v červenci na fabii, kamiq, karoq platí i teď v srpnu, případně jestli je nějaká akce nová? Akce, která by se týkala Karoqu nebo Octavie. A vím, že na Ocatvii zatím nic nebylo. Proto se ptám jestli náhodou něco nebude. Děkuji
  15. Ahoj, nevíte prosím někdo jak je to teď s nějakou akcí v srpnu? Ještě v červenci byla letní akce na vybrané modely - např. Karoq, byla tam 30 tis sleva za výkup atd. Pokračuje ta akce i v srpnu? Nikde jsem nic nedohledal. Zajímá mě zejména Karoq a nová Octavia.
×
×
  • Vytvořit nový...