Přejít na obsah

CadLoop

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení CadLoop

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Auto mam vyzvednute, ze servisu a svete div se. Servis rikal, ze Skoda ma na tyhle pripady popsane a meni se nadobka s aktivnim uhlim v ramci zaruky. Urcite to je pro pripad kdy je benzin tlakem v nadrzi vytlaceny ven ale uz si nejsem jist jestli to je i pro pripad kdy je po jizde citit benzin byť to je jeden z ucelu nadobky s uhlím aby to nesmrdelo. Doufam, ze to je timto vyresene :)
  2. Mno jeste doplnim, ze diagnostika neukazovala zadnou chybu. Zrejme za jizdy stim problem nebude, protoze tam je ten zpetny odvod par z nadrze do motoru a tam se to spaluje. Tudiz pri bezicim motoru to je ok. Tohle se stalo az kdyz auto stalo v klidu delsi dobu a ty pary nemely kam unikat zrejme. Kdyz nad tim tak premyslim tak nejednou se stalo kdyz jsem otevrel vicko nadrze pred tankovanim, ze si to ufouklo ven. Ale to je jednalo o vypary nikoliv, ze by benzin nastoupal az po vicko :)
  3. Vracím se jeste jednou k tomuto tematu. O víkendu se mi stala prihoda s autem, ktera dost mozna bude mit co docineni s tímto zapachem. Auto stalo 3 dny zaparkovanea zniceho nic zacal kapat benzim z prave casti auta u zadniho kola z pod zadniho narazniku. Po te co jsem kouknul pod auto co se jako kurna deje jsem si vsiml, ze benzin kapal z nejake hadicky k tomu urcene. Dostal jsem pocit, že asi v nadrzi je byt nepochopitlne nejaky vetsi tlak a tudy se uvolnuje ven. Otevrel jsem vicko nadrze a vychrstlo na me asi 3dcl benzinu. Vtip je v tom, že nadrzi byla z poloviny plna takže přetankovana rozhodne nebyla. Nevim jestli jste se stim nekdo setkal ale na Briskoda to tam par lidi popisuje to same a zejmena v motorizaci 206kW. Pry by se snad melo jedna o vyparnik s aktivnim uhlim, ktery prave ma za ukol odparit palivo nebo palivove pary kdyz dojde k jejich vetsi tvorbe a nelze je spalit kdyz auto nejede. Tudiz pokud se vyparnik nejakym zpusobem asi ucpe tak to nema kudy prirozene unikat. Po telefonatu do servisu mi bylo receno, ze zkusi zavadu popsat a poslat do skodovky ale pokud jsem nic nenatocil tak to bude tezke dokazat zejmena pokud se to nedeje pravidelne a pokud se stim nesetkali nebo co. Takze zapach benzinu muze byt prave zpusobe nadmernou tvorbou benzinovych vyparu v nadrzi a ty pak unikaji prave v lokalite praveho zadniho kola kde je i ten vyparnik :) Pocitam, že budu jediny komu se to prihodilo ? :)
  4. CadLoop

    Jaký motor do SIII?

    Zdravim, auto mam v podstate stejne, ktere se chystas koupit dokonce i co se tyce mesice tedy 10/2015. DCC neboucha a vsecko je v cajku. Samozrejme tu a tam neco vrzne ale to je interier skodovek. Jinak dlouhodoba spotreba mam 9l/100km neni to tak moc na ten vykon. V technickych udajich se uvadi min. RON 95 takze v tomhle clovek neni limitovan. Samozrejme tankuju vetsinou 98/100 podle toho jak to vyjde a nerekl bych, ze v beznem provozu je nejaky rozdil oproti 95 . Nejjednodusi je vozit nejake aditivum a kdyz clovek bere 95 tak tam crtnout aditivum. Jinak motor ma solidni zatah a pri koupi jsem uvazoval tez o slabsim ale nakonec bych zpetne nebral jiny:)
  5. Hehe ten zvuk mam uplne stejny pri studenem startu. Kdyz necham auto vyhrat topenim jeste pred startem tak tusim toto neni slyset a celkove je tam podstatne mene pazvuku :D Jinak to co uvadi R_B_S je to same co je na tech videich uplne nahore akorat lepe nahrane tenhle skrek uz mam docela a mozna bohuzel v uchu :))
  6. Zdravim, mam uplne ten samy zazitek. Nevim jestli to je zavada jestli se dostane benzin az nekam kde takle je zacitit. Mam pocit ale, ze to neni pravidelne uplne bude tam neco to bude zpusobovat. Treba nezavisle topeni ?
×
×
  • Vytvořit nový...