Přejít na obsah

masterboy

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení masterboy

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Mám rv 2016 v motorizaci 1.2 TSi 66 kW, 5° MP. K tomuto motoru jsem nenašel žádné info ohledně velikosti kol Takže podle toho co tu píšete, tak jestli že mám z výroby ve velkém techničáku uvedeny 14" kola, tak tam asi 17" kola dát nepůjdou. Pokud tam budu mít opravdu 14" tak popřemýšlím o 16", to si myslím bohatě stačí, ne?
  2. Az 17”, tak to musi vypadat zajimave je mozne ze bych mohl mit v technicaku uvedenou treba max 16” kola a nekdo jiny treba 17”? Cim by to pripadne bylo ovlivneno?
  3. A jakou max velikost kol je mozne na rapida namontovat obecne? Pokud to bude mozne asi pujdu do 16”, tedy pokud to budu mit v technicaku. Je mozne, ze ackoliv se jedna o stejna auta (rapid), mohou mit ruzne povolene velikosti kol dle technicaku?
  4. Vzhledem k tomu, ze mam pouze kopii velkeho technicaku (auto jsem koupil vcera, ale zitra jej budu prebirat), kde chybi ta cast “Dalsi zaznamy” tak to ted nezjistim. Je mozne ze by rapid jezdil na 14” kolech, mam totiz v kopii uvedeno u polozky “Napravy” 5JX14 ET35; 175/70 R14 84T
  5. A ktera je to polozka v technicaku?
  6. Jak zjistím jaké pneu / kola mohu na svém rapidovi použít?
  7. Tak jsem psal do AS a tam mi bylo řečeno, že oficiální příslušenství škoda je pouze zadní parkovací asistent. Takže u předního asistent se zřejmě jedná o konfiguraci, která je řešitelná pouze u objednání nového vozu. Cenu mi napočítali na cca. 5900 Kč na parkovacího asistenta + cca. 2700 Kč za práci. Hledal jsem na netu, kde bych mohl sehnat org. parkovacího asistenta levněji, ale našel jsem jen na obautodily, kde se jednalo o nabídku s 59% slevou, ale tento parkovací asistent je vhodný do rapidů do 22/2015. Nevíte někdo kde bych mohl sehnat levněji tuto sadu jinde?
  8. Mam rapida liftback rv 2016. Je mozne u tohoto rapida namontovat dodatecne predni parkovaci senzory?
  9. No v mém případě jsou to trasy 3 km sem 3 km zpátky a nějaká ta cesta mimo město o víkendu. Vzhledem k tomu, že tu byl zmíněn filtr pevných částic, nestačilo by např. jednou za měsíc auto protáhnout po dálnici a byl by klid?
  10. Zdravím Vás, chtěl jsem se zeptat, máte někdo zkušenost z provozem O III s TDi motorem na krátké vzdálenosti např. ježdění po městě? Vím, že se obecně říká, že nafta jen na dlouhé vzdálenosti, ale slyšel jsem i opačné názory. Je tu někdo kdo má tuto zkušenost? Na co se připravit, pokud takto člověk jezdí s TDi motorem?
×
×
  • Vytvořit nový...