Přejít na obsah

AidenShaw

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení AidenShaw

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Jenom doplním že mám ve voze instalováno toto podvolantové ovládání: https://www.autodilyplus.cz/spinac-dalk-ovladani-autoradia-a-telefonu
  2. Jinak jsem to ještě teď projel přes VCDS, a zjistil jsem tam dvě chyby: Address 16: Steering wheel 16350 - Control Module - Self-Test Error 014 - Defective - Intermittent Address 17: Instruments 01304 - Radio 49-00 - No Communications Ta první se po vymazání už neukázala, ta druhá přetrvává. +na kanalu 56 se radio nehlásí, ale can funguje (na radiu je videt teplota z Climatronicu)
  3. Ahoj, nene, ve Škodovce jsem zatím nebyl. Nevím jak by se tvářili na to že je tam rádio které tam nemá co dělat ?
  4. Ahoj, před časem jsem do svého Roomsteru 2006, nainstaloval nové autorádio RCD330+, a doplnil jsem ho o škodovácký převodník can 1.6->2.0. Vše fungovalo OK, ale teď se mi nahodile stává že vypadne část maxidotu pro rádio (to mě až tak netrápí), ale přestane mi fungovat i podvolantové ovládání pro rádio. Napadá Vás kde by mohl být problém? Napadlo mě jestli to nemá souvislost s tím, že je stále v autě zapojená i GSM jednotka, která se nyní nepoužívá (rádio má BT již v sobě zabudované). Díky za nasměrování.
  5. Ahoj všem, mám Škodu Roomster 2006, s instalovaným autorádiem Dance, a BT jednotkou (nejspíše GSM I, bez A2DP protokolu). Volání přes BT funguje OK, ale rád by jsem získal i možnost přehrávání hudby. Můžete mi prosím někdo poradit co by to obnášelo? Zdali stačí jen vyměnit BT jednotku (Případně za jakou?). Nebo zdali je nutné vyměnit i rádio (např. za Bolero?). Případně prosím i o cenovou nabídku, formou SZ, pokud by byl někdo schopen dodat a zajistit (Z Ústí nad Labem a okolí). Díky.
×
×
  • Vytvořit nový...