Přejít na obsah

gunman.t

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem gunman.t

  1. Děkuji všem za typy jak odstranit závadu. Už je to OK. Nakonec to bylo zle zapojené autoradio.
  2. Děkuji prozatím za každou dobrou radu.
  3. ne, ale jaký by to mělo význam? Já to auto koupil už s tím problémem, takže bývalý majitel mohl rádio zapojit zle. Takže je klidně možné, že jde o dva probléme, Ten spínač v zámku se dá zjistit přes VAG a ten bzučák na světla se dá taky přes VAG - vyloučí se špatní bzučák na budíkách. Pokud se nic nezjistí, tak nezbývá, než pátrat po kontaktech, jestli nejsou někde zoxidovaný, nebo ve dveřích uhnilý. Přes VAG zjistím i který to je zámek? Jj, zjistit se to dá, ale nejdříve začni tím rádiem, je to věc, kterou zvládneš v pohodě i na ulici, prostě ho vyndej a vytáhni z konektorů. Budeš k tomu potřebovat nejspíš plechy, který strčíš vedle radia, aby šlo vytáhnout. Po odpojení to zkus, když to bude ok, je to v radiu a jeho instalaci, pokud ne-e, tak to mohl někdo propojit ještě v kabeláži za konektorama rádia jj, jak odpojit radio to vím, určitě to testnu.
  4. Jestli je tam autoradio Sony, tak to je k tomu přímo předurčené, na tom svazku k radiu se to právě dá spojovat (kdo to sakra vymyslel?) Asi nejjednodužší bude to autoradio vyndat a kouknout na konektor za nim. Sony tam nemám, ale pokud bych odpojil autoradio a všechny kablíky od spojky (iso koncovka) či jak se to jmenuje, tak by to mohlo pomoct?
  5. ne, ale jaký by to mělo význam? Já to auto koupil už s tím problémem, takže bývalý majitel mohl rádio zapojit zle. Takže je klidně možné, že jde o dva probléme, Ten spínač v zámku se dá zjistit přes VAG a ten bzučák na světla se dá taky přes VAG - vyloučí se špatní bzučák na budíkách. Pokud se nic nezjistí, tak nezbývá, než pátrat po kontaktech, jestli nejsou někde zoxidovaný, nebo ve dveřích uhnilý. Přes VAG zjistím i který to je zámek?
  6. ne, ale jaký by to mělo význam? Já to auto koupil už s tím problémem, takže bývalý majitel mohl rádio zapojit zle.
  7. Tvá rada mi moc nepomohla. Světlo se rozsvítilo vždy. takže když 1x zmáčkneš DO na klíči tak se auto zamče (je slyšet jen jedno cvaknutí -né dvojté) a LED dioda na tapecu nezačne blikat? DO nemám, zamykám klíčem a cvakne jednou.
  8. Tvá rada mi moc nepomohla. Světlo se rozsvítilo vždy.
  9. a jak bych zjistil, který zámek je KO? Auto jde otevřít páčkou zevnitř, to je fakt.
  10. Prošel jsem všechny dotazy a témata, která by se týkala akustické signalizace zapnutých světel při vypnutém zapalování, ale asi jsem nenašel nic co by nastínilo můj problém. Kde hledat problém, když mi u O1 nejde akustická signalizace zapnutých světel? Dočetl jsem se na diskuzích, že je to zámek dveří, ale v mém případě nejde akorát ta signalizace a neblíká mi červená dioda na dveřích. Vnitřní osvětlení funguje při otevření dveří tak jak má. Díkec za každý typ.
×
×
  • Vytvořit nový...