Přejít na obsah

paslik

Uživatel
  • Počet příspěvků

    40
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení paslik

Nováček

Nováček (1/14)

8

Popularita

  1. Měl jsem podobný problém s nekvalitním příjmem (hlas ze záhrobí, robot...), pomohl restart mobilu. Od té doby už se to nestalo.
  2. Ano, omluvám se za spam, opravdu se mi také rosvítí kontrolka obrysových světel na ovladači, je to blbě vidět.
  3. Našel jsem podobné téma ve Fabii, tak mně neukamenujte :-D...
  4. Zdravím, neřešili jste dodělání signalizace rozsvícení potkávaček v režimu AUTO? Někdy je to na hraně, kdy nevím zda to už automatika chytla a svítím. Zřejmě asi někam vyvedenou ledku z pojistky potkávaček ? díky
  5. Jakou máte zkušenost se spotřebou s tempomatem? Používám ho dost často, všiml jsem si že na dálnici ta okamžitá spotřeba dost lítá, řekl bych že sám nohou to mám klidnější. Ale co, i kdyby to žralo víc, za to pohodlí to stojí :-)
  6. Něco tam bude špatně, nad 100 jsem se dostal pouze na chvilku, když jsem ho na dálnici trochu víc prohnal.
  7. Byl jsem se podívat, byly na skladovce už z výroby v rámci Chrom paketu. Myslím že nejsou nalepovací, že budou v jenom kuse s gumou.
  8. Také je mám v rámci Chrom paketu, vypadají dobře. Ještě bych chtěl letos doplnit lištu na spodní okraj pátých dveří.
  9. Zrovna dneska jsme potkali Toledo stejné barvy v Kuřimi, odbočilo jinam, tak jsme se bohužel nepozdravili :-)
  10. Máš na výběr. Jestli nutně potřebuješ minimálně 1.4 objem a víš proč, vyber jiné auto.
  11. Twisted nic nevnucuje, má pravdu. Taky si myslím, že se to zbytečně řeší. Spousta lidí co tvrdí, že "do tříhrnku bych v životě nešel.. " podle mně vlastně ani neví proč.. Jiné automobilky ,např Ford třiválce mají delší dobu než Škodovka a neřekl bych, že to byl propadák.. Ano "čím víc vlců, tím víc auto" :-)))
  12. S publikovanovou novou Fábií opět propuká šílenství ohledně dodavaného tříválce... :-) Mám skoro 6t najeto a zatím spokojenost. Motor se usazuje, šlape v pohodě. Samozřejmě to chce jinak přemýšlet o řazení, ale je to o zvyku.
  13. Po skoro 5000 km zatím potvrzuji a myslím že názor měnit nebudu - koupil bych opět , ve stejné konfiguraci+navíc SmartLink+ :-)
  14. Než pořídím SmartLink+ zajímalo by mně - kdo máte vyzkoušeno - Waze se pouze zrcadlí, nebo lze přes obrazovku rádia i ovládat ?
  15. Dnes to zkusím mokrým hadrem přiloženým a pak kdyžtak chemie :-)
×
×
  • Vytvořit nový...