Přejít na obsah

jaccob.lik

Uživatel
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem jaccob.lik

  1. Ahoj, dnes se mi objevila také závada 16670, cylinder 9 injector, and circuit high. Závada se po smazání neobjevila, ale zadek nejede. Můžete někdo poradit? Případně dobrý servis Brno a okolí.
  2. Díky moc byly to opravdu dráty ? mohu se zeptat jak z toho výpisu na Vcds člověk pozná která vzpěra to je?
  3. Ahoj, mám obdobný problém. Tento týden se kufr přestal otevírat. Nejdříve se otevře pouze pár centimetrů, když mu dám druhý povel klíčkem, madlem, v autě otevře se celý. VCDS vypsalo závadu: 0017- Halovy snímače v motoru 1 zadní kapoty, B121102 [008] - Chybný signál. Chápu, že bude vzpěru třeba rozdělat případně vyměnit, ale nevím, která z nich to je? Poradíte někdo jak identifikovat? Rozebrání vzpěry
  4. Ahoj, chtěl bych se s vámi podělit o vlastní rozsáhlou zkušenost s dlouhým startováním mé O3 scout :-) postupně jsem vyzkoušel vše co jste zde psali a bez výsledků... Po půl roce, kdy mě mé auto málem nechalo na horách(dva dny stání a před odjezdem nez. topení) jsem řešil výměnu baterky a s tím jsem začal pročítat jinou kapitolu zde na fóru. Celý problém je zakopaný v tzv. Inteligentním dobíjení, někde zde na fóru dost řešené téma. Ve zkratce to funguje tak, že v rámci sniž. emisí auto dobíjí pouze za určitých podmínek, jinak sosá neustále baterii a někdy i po mega dlouhé trase můžete dojet domů s baterkou na 30% :-D Řešení je vskutku jednoduché, na baterku je u - pólu konektor, přes který auto baterku měří, pokud jej odpojíte, dojde k deaktivaci start stop nesmyslu, ale to hlavní je, že altík začne konstantně dobíjet. Vím, že spousta z vás bude mít odpor k odpojení konektoru, ale opravdu doporučuji vyzkoušet před investicí do vstřiků, EGRu, baterek a výjezdů do ŠA. Vše jsem popsal velmi ve zkratce, pokud dohledám ono téma, doplním odkaz.
  5. Ahoj, můžete mi prosím poradit kde najdu popis údržby panoramatické střechy a sutomatickych vzpěr pátých dveří?
  6. Přidávám se, stejný problém při 160 tis. Dá se řešit. Špatné hridelky na olejovém čerpadle. Cena dílu 8tis., příští týden absolvuji a dám vědět.
  7. jaccob.lik

    funkcia DSG

    Nevíte někdo o někom okolí Brna, kdo by byl schopen udělat diagnostiku 6st. DSG? Při popojizdeni na 2st cuká.
  8. Asi jak píše kolega výše, moje zkušenost je taková, že když vyrazím z Brna na Žďárské vrchy a od Předkláštěří hodím na DSG ve Scoutovi sport tak při razantnější jízdě spotřeba 8,9-9,3l. Pokud stejnou trasu jedu klidným tempem tak spotřeba 6,7l. Na této trase je samá zatáčka a kopec hore dole.
  9. Ahoj, zrovna řeším na svém Scoutovi také rozvody. Jsem majitele cca dva měsíce, nájezd 154 tis. km a začal pískat při studeným motoru rozvoďák. Nechápu jak by to v tomhle stavu mohlo dát dalších 50 tis. km ? Máte někdo podobnou zkušenost ?
  10. děkuji za odpovědi, mrknu jestli se mi tam ta 17 vůbec vleze místo té dofuk sady a zkusím sehnat kolo
  11. Ahoj, mám O III scout 2015 s DSG a nenašel jsem nikde funkci plachtění pro převodovku. Lze tuto funkci dokódovat? Nemám paket driving mode select, který prý nejde dodělat. Díky za odpovědi
  12. Poradíte mi někdo jakou rezervu na O III scout? Mám tam teď 17' kola. Když jsem díval na eshop škody tak ty kola co tam mají prý nejsou pro RS a Scout. Tím pádem nevím co koupit. Nechci dojezdovku ale plnohodnotnou rezervu na plechu.
  13. Ahoj, rozhoduji se pro koupi Yetiho rok výroby 2016-2017 a k mání jsou stroje s motorizací 110 kW a DSG automatem. Bohužel se nikde nemohu dopátrat nějakých zkušeností s touto motorizací. Mohl byste mi někdo poskytnout nějaké informace o skutečné spotřebě, chování motoru popřípadě nějaké neduhy?
×
×
  • Vytvořit nový...