Přejít na obsah

Limetka

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Limetka

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Dnes to píplo abych vyměnil baterku v klíčku :D
  2. Ahoj mám dotaz, seřizuje se nebo servisuje se pohon 5 dveří ? Občas mi to po dovření dlouze pípne a nevím jestli je někde chyba nebo co s tím aby se to nepokazilo úplně. Udělá to tak 2X z 10 zavření. A překážka tam žádná není. Dík za věcné rady. Vím že v manuálu je napsáno CHYBA. A v diagnostice není žádný záznam.
  3. Už tohle někdo řešil ? 18115- řada válců 1 signál přiliš vysoký, Chyba Sporadická - Nepotvrzeno, a dneska rano mi auto točilo tak 4 sec. než chytlo :/
  4. Tak sem dal naprosto stejné parametry a stejně mi to napiše žádné multimediální soubory :/ umřu z toho konvertování
  5. Právě nemužu najít info o tom datovým toku co akceptuje, asi sem slepej.
  6. Tak v manuálu je rozlišení 720 a at to předělám ten film do čeho chci mp4 avi mkw cokoli tak to prostě napiše žádné multimediální soubory :/ PLS HELP ! Přitom na jiném USB mám nahranou futuramu co sem stahl z netu a ta funguje bez problému.
  7. Doporučil by někdo kameru z CZ shopu ? Tohle z Alli opravdu nechcii :/ Šla by tato ? : http://www.autohifi-jean.cz/parkovaci-kamera-Skoda-octavia-iii-p-5285.html
  8. Ahoj všichni, předem se omlouvám jestli to tu někde je ale nenašel jsem to. Mám O3 Columbus plus Canton a mám pár dotazů na které jsem zatím nenašel odpovědi. 1: Pří přehrávání hudby z BT mi nejde zobrazit seznam skladeb v telefonu a nevií proč ? 2: Při přehrávání písniček mi prskají výškače ve vyšší hlasitosti 3: Nemám v menu mirror link, jde to dodělat přes diagnostiku nebo tak ? 4: Lze dokodovat zobrazení klimatroniku na obrazovce ? 5: Doporučil by mi někdo couvací kameru ideálně do kliky 5 dveří ? (mám automat pohod dveří)
×
×
  • Vytvořit nový...