Přejít na obsah

xxDave

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem xxDave

  1. Chtěl bych prodat svoje původní rádio Stream (měním za Stream MP3), ale kód k němu v manuálu nemám. V manuálu je jen psáno, že se mám obrátit na svůj servis Škoda. To jsem zkusil, ale jeden servis za to vyčtení chce 500, druhý 400, což je polovina prodejní ceny rádia. Zkoušel jsem i infolinku Škoda, ale tam mi řeknou to samé - ať si zajedu do nejbližšího servisu, žádné sdělení přes email nebo telefon. Existuje tedy nějaký způsob jak dostat kód bez poplatků ? Logicky bych si myslel, že na něj mám právo, ale hádejte se se Škoda auto Díky.
  2. Tak po výměně třmenu je to OK.
  3. Tak bohužel výměna lanek nepomohla. Pořád flekuje jen pravý kolo a při jízdě a zatažení ručky je cíti že to táhne doprava. Takže jdu objednat třmen.
  4. Zdar ve spolek. Na brzdových válcích na STK mi zjistili, že u ruční brzdy mi brzdí jen pravá strana, levá strana téměř vůbec nebrzdí. Přičemž provozní brzda je bez problémů. Zkusím vypsat příznaky - při zatažení ruční brzdy je miska držáku lanek naklopená víc doleva, jakoby víc tahala za pravou stranu (viz foto), nevím jestli je to normální - při utahování ruční brzdy mi nejdřív zabírá páčka na levém třmenu, zvedne se cca o 4mm od dorazu a až potom se začne zvedat páčka na pravém třmenu - po úplném zatažení je vůle mezi páčkou na třmenu a dorazem na levé straně 4,5mm a na pravé straně 5,5mm - už na čtvrtém zubu neprotočím rukama levé zadní kolo, při povolené ručce jde volně - při jízdě na asflatu a zatažení ruční brzdy vždy flekuje pravé kolo, levé nikdy Teď nevím jestli je problém ve vytahaných lankách, nebo mám rovnou měnit levý třmen ? Díky za rady.
  5. Zdar vespolek, dneska jsem měnil snímač ABS na zadní nápravě, který byl dost zarezlý a po dlouhém páčení se mi ho podařilo zalomit. Na fotce je ta část, která mi zůstala, vedle pak nový snímač. Na druhé fotce je to co zbylo zalomené. Stalo se to někomu ? Napadá vás jak teď dostat ven tu zalomenou půlku, aniž bych musel sundavat náboj ? Bohužel je tam místa, že tam člověk sotva dostane ruku, natož vrtačku. Díky.
  6. Díky, bohužel mám prodloužený interval (QG1), takže budu muset na diagnostiku.
  7. Jde nějak vynulovat servisní interval bez VAGu na O2 s maxidotem ? Zkoušel jsem klasický postup (držet nulování km, zapnout zapalování, nulování otočit doprava), ale to bohužel nefunguje, pořád píše "Servis nyní".
×
×
  • Vytvořit nový...