Přejít na obsah

Tomboss

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Tomboss

  1. Nazdar tak to co chces od Milotecu ma kamos a rekl bych ze je moc velke je pak hodne zapusteny brzdove svetlo coz se mi vubec nelibi jinak ale ujde vlozim odpoledne fotky jak to vypada primo na aute. Jinak ja jsem uz sehnal kridlo koupil jsme ho primo u prodejce Skoda-auto vyrabiho Italove a je na nem znak skoda. cena byla 3350kc suroveho kusu. Presne tohle jsme hledal decentni kridelko. Stve me to ze na liftbacky je kridel spousty ,ale na combi nejake pekne vubec neni a stapne se shani. Slo me predevsim o to,aby nebyla dira mezi kridlem a strechou auta.
  2. Nazdar lidi uz nejakou dobu shanim zadni kridlo na octavii combo I jde mi o kridlo ktere nema mezi strechou a kridlem zadnou diru vsechny co jsem nasel maji malou diru akorad od Miltecu nema diru ale je moc macate maho kamos a to se me nelibi,je to jen takove lizatko vypada to supr videl jsem to na cca 4 octavach ale nemel jsem moznost mluvit s majiteli kde ho sehnali tak zadam vas touhle cestou kdo muze at klidne vlozi i foto diky za pomoc.
  3. Dobry den mam jeden problem koupil jsme si Octavii v D a ma tam instalovane handsfree na seimens potreboval bych to predelat na nokii neznate prosim nekoho kde predelava tyhle adaptery zkousle jsme ruzny prodejce a zy pry to nedelaji tak co s tim ?? Jde mi jen o to jestli se to da jeste pouzit ci ne a demontovat to je to primo z vyroby drzak je zabudovany primo v palubni desce. ZA pridadne rady dekuji, zlinsky kraj ,mail : tomboss@seznam.cz
×
×
  • Vytvořit nový...