Přejít na obsah

Maxim-cz

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Maxim-cz

Nováček

Nováček (1/14)

7

Popularita

  1. Mě by nejvíc zajímalo co s těma zakarbonovanejma ventilama. V článku se zmiňují, že to později zkusí odstranit - vyčistit. Já používám VIF, ale nejsem si vůbec jistej, jestli u přímovstřiku to má vůbec účinek.
  2. Ahoj, právě jsem četl ve světě motorů dlouho očekávaný článek o rozborce rapida po 100 tisících. Musím teda uznat, že až na zakarbonované ventily a v důsledku toho pokles výkonu o pár procent jsem mile překvapen. za mě super. Elektronická verze SM stojí 21,-Kč, tak to snad každej rapiďák obětuje ?
  3. Ahoj, mám spacebacka vyrobeného 06.2018 81kw a marně hledám štítek s označením motoru, oleje atd. Koukal jsem v kufru, na sloupcích dveří i v manuálu. Kde ještě může být? Chtěl jsem si teď sám vyměnit olej a tak mě zajímá jaký olej tam je z výroby aby nebyl v případě reklamace problém. Pročetl jsem forum o olejích a vím že mi napíšete že tam teď mám asi 0w20, ale ta nenalezená samolepka mi vrtá hlavou.
  4. mám rapida 2018. V pravé pozici je symbol svícení neustále tuším že jedna, vprostřed je nula a vlevo je symbol s otevřenými dveřmi. mám to na otevřených dveřích
  5. ahoj, pokud přepnu stropní svícení na symbol otevřených dveří, tak se ani po dlouhé době nezhasnou. jakoby byli pořád otevřené dveře. ale jsou zavřené a ani maxidot neukazuje žádné otevření. co dělám špatně? světla auta mám nastavené na auto funkci.
  6. opravdu moudrá dedukce srovnávat HTP s 1.0TSI. přesně takhle vznikaj hospodský silný řeči
  7. myslím, že 5let\100 ticíc to vydrží určitě, a pak pujde do světa jako voňavka A já si koupím zase nějakou českou klasiku (předpokládám, že to už bude ten dvouválec na vodík- typ frau Merkel)
  8. Rád bych upozornil na podle mě super akci na litá kola škoda R16 za 1399,- s dph http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/kola-z-lehke-slitiny/kolo-z-lehke-slitiny---dione-7-0j-x-16-5ja071496b-8z8x/0/1/24/43/252 už mám objednáno a i zima bude na ALU
  9. nedala by se sepsat nějaká tabulka, kde by každý šťastný i nešťastný uživatel napsal, jak v jakém servisu dopadl?
×
×
  • Vytvořit nový...