Přejít na obsah

PapiJ

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení PapiJ

  1. @psurn diky, zkusim to zkontrolovat
  2. Vyprd jsem se na to a dal tam ty, co byly.. Ony ty A2 maji kovovy obal oproti nylonu, tak jsem nevedel, co to udela s konzoli a jak by treba v budoucnu sly ven.
  3. @bouchy dela to na zimnich i letnich (nokian 14/nexxen 15), geometrie se delala po prehozeni zadnich nesjetych dopredu, obe sady predtim odjely sezonu bez znamek nerovnomerneho sjíždění. Jedna se vylozene o hranu, cca centimetr, dva od okraje
  4. zdravim, mam auto tretim rokem (2006 1.4 tdi BNM) - prvni sezona OK, ale loni v lete jsem si vsiml, ze se zacaly ojizdet vnitrni hrany. Delala se geometrie, ale porad to same. Vzhledem i tomu, ze uz byly popraskane silentbloky ramen, vymenily se, ale porad stejny problem. Podle protokolu z geometrie je vse v norme, kde muze byt problem?
  5. Opravdu nikdo nema zkušenost s měkkými silentbloky A2?
  6. Ahoj, několikrát se tu zmiňovala kombinace silentbloku Audi A2 a 1.4 TDI, ale nikdo se nezmínil, kterou variantu měl - A2 totiž má "benzínové" (8Z0407183) a měkčí "naftové" (8Z0407183A) silentbloky určené právě pro tříválcová TDI. Má někdo zkušenost s tou měkčí variantou v kombinaci s TDI? Čeká mě v blízké době výměna, tak se rozmýšlím, jestli jít do originál (mám z výroby zesílenou variantu) nebo zkusit něco jiného.
  7. PapiJ

    Prevodovka

    @Euqalyptus Pokud to u Roomstera neni jinak, je u BNM podobna prevodovka, jako Fabie SDI (02T). Cili uplne jina skrin nez u silnejsich motoru. Mozna by sla delsi prevodovka z prvnich SDI, do roku 2000, ale nevim, jestli to nekdy nekdo zkousel.
  8. Muzou to delat i spatne nastaveny ventilovy vule.
  9. Co tam mas za filtr? U levnejsich filtru byva spatny ventil, ktery ma branit nateceni oleje zpet do vany (pokud tam vubec je). Takovy filtron nabihal dost dlouho, mam uz vybehany rozvody, tak to byl i dost ramus. Po vymene za mann kontrolka zhasne driv, nez se ustali volnobeh a motor je od zacatku potichu.
×
×
  • Vytvořit nový...