Přejít na obsah

Petr Tomšů

Uživatel
  • Počet příspěvků

    48
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Petr Tomšů

Nováček

Nováček (1/14)

3

Popularita

  1. Zdravím, nic podobného jsem nenašel tak zakládám nové téma. Mám problém s climatronikem, při nastavení jakékoli teploty se mi nemění foukání ventilátoru, pořád běží na 1 rychlost, pokud ručně ventilátoru nepřidám otáčky. I po přidání jsem zjistil, ze mi běží jen 4 rychlosti. Kalibrace klapek provedena, diagnostika nic nehlásí. Motor nebo ten regulátor na motoru topení? Děkuji za rady
  2. Baterie nepomůže, mám novou s pořad to dlouho točí... asi se z toho stala vlastnost :(
  3. Je to ta stejná hláška, jako když je vypnutý SS přes napětí :)
  4. No, já konkrétně jezdím už od léta s odpojeným konektorem a problém zůstal :) počkej až se vrátí teploty nad 10° a problém je zpět :)
  5. Pokud to doplní a nepůjde poznat datum vložení, postrádá el. servisní kniha smysl.
  6. Startér si náhodou nezkoušel? Mám sice 1.6 TDI, ale trápí mě to taky. Zrovna i RS jsem viděl případ, kdy výměna startéru pomohla..
  7. Moje zkušenost týden zpět na 1.6 TDI, stačí zalít po okraj obalu, nastartovat. Nic víc, dělal jsem tak zároveň 2 auta a v pořádku. Start jako bych nic nedělal..
  8. Na to mám zeder lock. Už vidím, jak mi to u nakupaku oddelavaji. Samozřejmě ukrást jde i tak vše..
  9. Zdravím všechny, přečetl jsem všechno, omlouvám se pokud jsem to přehlédl. Poradí někdo s mojim pazvukem? Při levotočivé zatáčce se ozývá z pravé strany jako by otáčející se vrtule větráku, které se přidírá ložisko. Druhý pazvukem je chrastění z klimatizace, když ji vypnu je ticho, při zapnutí nepravidelně klepe, skřípe.. Děkuji
  10. Kdybych ty kola nekoupil za poloviční cenu, nebral bych to. Na mě je to dost tvrdé, dokáže to dávat pěkné rány. Bral bych příště radši R17. Ale oko ty 18 potěší, záda zabolí ?
  11. Je pravda že na fotkách to nevypadá bůh ví jak, ale umyté a naživo je to dost slušný ? zadek by klidně ven trošku mohl, ale předek určitě víc ne.
  12. Bohužel mám narychlo jen všechny kola z blízka a jednu z dálky. Pokud bude zájem, nafotim líp ?
  13. Mám na o3 také 18 originální se S3, jsou to 8Jx18 ET tuším 44 a v pohodě, žádný problém. Kromě legálnosti ?
×
×
  • Vytvořit nový...