Přejít na obsah

FinchCZ

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

662 zobrazení profilu

Oznámení FinchCZ

Nováček

Nováček (1/14)

7

Popularita

  1. Já si taky myslím, ale nebyl jsem si jistý tak jsem raději napsal ať se mrkne na fotky kde to najde.
  2. Mrkni na obautodily, už to tady i někdo psal. Tam mají vzpěry pro obě kapoty. A u vzpěr pro aktivní kapotu mají i fotky jak bys to mohl rozpoznat.
  3. Tak už konečně taky otevírám kufr jako člověk 21 století. Tyčku jsem zapíchl na zahradě, na rajčata je to dostačující . Jinak brzdí to hezky, vůbec necuká. Nevýhoda byla ve šroubech, to už tady někdo psal. Nejsou úplně top, ale délka je ok. I s použitím podložky, kterou doporučuji přidat. Nebyly součástí balení.
  4. Taky jsem měnil sám. Nejdříve jsem si něco o tom tady načetl, a pak pomocí koukání na nový rámeček (kvůli umístění pacek) sundával ten původní. S čelovkou na hlavě šroubovák na to kde jsem hůře dosáhl a podařilo se mi zlomit dvě pacičky. Takže se dá použít v pohodě znova. Práce cca 30-60min. Nejsem si už jistý bylo to před nějakou dobou. A čas při práci mi utíká rychle. Ale určitě ten kdo má hrubé ruce, prsty tak nedoporučuji dělat sám.
  5. Zdravím, taky už mám nějaký ten měsíc na autě a sklízím jen samou chválu. Až teď jsem si všiml, že už si to taky někdo objednal. Já to mám z toho samého zdroje a platil jsem i clo. Dohromady cca 3600,- (pořizovací cena+clo+ČP doprava). Namontováno cca za 20 min. bez zvedáku a sundání nárazníku. Jen trocha šikovnosti a trpělivosti s vycvakáváním původního difuzoru.
×
×
  • Vytvořit nový...