Přejít na obsah

BUBUBU

Uživatel
  • Počet příspěvků

    41
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

577 zobrazení profilu

Oznámení BUBUBU

Nováček

Nováček (1/14)

3

Popularita

  1. Mišo jak jsem psal o několik příspěvků výše moji zkušenost velmi negativní i na R17/45 alu kolech. Kdykoliv do toho auta sednu je to neskutečnej kostitřas. Mile tě nechám rád svézt pokud jsi z Prahy nebo okolí. Ale já to mám na 2.0 TDI. Ty máš benzín a to zase nemusí bejt taková trága. Jak už tady bylo napsáno mnohokráte, záleží na motorizaci to dělá docela dost. No a 18" to bych si raději někde dal zkušební jízdu abys z toho nebyl tuplem vyklepanej jako vepřovej řízek ;-)
  2. Tak já jsem dal světla seřídit a skutečně tam ten rozdíl v délce dosvitu je skutečně znát. Jen to nebylo v servisu na Olomoucku, ale v Praze u Klokočky.
  3. Nezávislé topení se ti určitě samo nezapíná pokud si to sám nezastavis v menu infotaitmentu.
  4. @Martin Bednář Jo to klidně může být. Víš co se říká, že nejlepší série výroby jsou ty poslední, ale ne vždy je to pravidlem ;-)
  5. @omicron Tak jednak jsem tu čerpal informace od ostatních uživatelů a jednak mi to nedalo a projel jsem si Supa kolegy, kterýho měl jako jeden z prvních ve firmě, verzi 2.0TDI/150K liftback na 18" bez DCC. Projel jsem si s ním trasu, co jezdím do zaměstnáni a na latovanem nebo zvlněném asfaltu tam to tupé bouchani od kol bylo opravdu znát. Ale dnes v r. 2018 může být situace odlišná a nemusí to tak nutně být. Dalšímu kolegovi letos v dubnu dorazil Sup v té samé specifikaci na 17" kolech, jel jsem s tím z Prahy do Brna a zpět a nemohl jsem si na jízdní komfort nijak zásadně stěžovat. Pravdou je, že ty 17" kola jsou v těch podbezich slušně utopený a designově to působí nic moc. Takže tak nějak sečteno podtrženo mé laické postřehy :-)
  6. @omicron Díky za info a zpětnou vazbu. Jak jsem psal měl jsem možnost jít do verze STYLE s 190K motorizaci + DSG + 4x4, ale zase bych se vyčerpal budget a nebylo by na jinou výbavu (nezávisle topení, adaptivni tempomat keyless apod). Dneska si říkám že jsem měl jít do této volby.
  7. @omicron: Přesně! Ten upatlanej dotykáč je opravdu na palici, mám v OCIII FL. Když jsem viděl testy nové řady A8 nebo Tuaregu s obřími dotykovými infotimenty tak to, aby si majitel v mimořádné výbavě u prodejce ještě zaškrtnul položku : "ulkízečka".
  8. @spirito : To já bohužel nedokážu potvrdit, protože od začátku používám zapínání před dálkáč. Ale za experiment to stojí, zkusím o víkendu nastavit natvrdo v menu čas a uvidíme jak to zafunguje :-)
  9. No je to tak. Vůbec, když porovnám svoje zkušenosti OIIFL vs OIII tak v některých věcech fakt ŠA polevili, ale všechno je to byznys, kde ve výsledku je důležitý zisk vs (ne)spokojený zákazník.
  10. @omicron : přesně tak. Taky mi vadí, že když už to nejde propojit s klimoškou, tak tam alespoň mohli zachovat různé stupně intenzity vetrání!
  11. @Clerfayt : Nastavení si děláš v menu kde si zadáš čas zapnutí větrání/topení, žádný předstih není. Pokud si nenastavíš natvrdo v menu tyto časy tak si to dle potřeby zapínáš/vypínáš přes dálkové ovládání, alespoň tak to dělám já. Časy a dny, které mi menu nabízí vůbec nevyužívám, páč nikdy nevím, kde kdy budu odjíždět a vše řeším operativně přes dálkové ovládání
  12. Tak je pravda, že sedáky (mám výbavu STYLE) žádná hitparáda tedy nejsou při mé postavě 188 cm. Tady bych očekával od Škodováků pro příště zlepšení. Ideál by byly sedáky na úrovni Superba a ještě lépe sedáky Ergocomfort od Passatu, ale chápu, že to už jsme u auta o třídu výše. Nicméně, čím víc trávíš času v autě tím více jsou sedáky pro mě jednou z nejdůležitějších položek v káře....
  13. Moje zkušenost s NT u OCIII FL, je velmi pozitivní na zimu. Parkuji celoročně venku a v tomto ohledu si to nemohu vynachválit. Interiér příjemně vytopený, bez nutnosti škrábání oken od námrazy a sněhu. Nicméně se přidám k názoru, že zklamaný jsem z funkce "větrání", což je v současných vedrech aktuální téma, že. A popravdě řečeno je tam trochu příjemněji, ale zase takové terno to není. Stáhnutím oken a rozjezdem v podstatě docílím rychleji vyvětrání interiéru. Nevím proč to nejde spárovat s použitím klimatizace to by byla potom pecka a byl bych maximálně spokojen, ale to je spíš řečnická otázka pro odborníka proč tomu tak není
  14. @Shaarky : můžeš poskytnout aktualizované info o praktickém využití takto nastaveného podvozku včetně režimů "race a offroad"?
×
×
  • Vytvořit nový...