Přejít na obsah

Marek Vycpalek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Marek Vycpalek

  • Narozeniny 3.1.1997

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Marek Vycpalek

Nováček

Nováček (1/14)

3

Popularita

  1. Hydroštely to nejsou. Nechával sem je měnit společně s rozvody. Ale rád bych přišel na to, co to způsobuje no.
  2. Rachtání stále pokračuje, žádné zlepšení ani zhoršení. Mám teď najeto 180tis km, tak sem nechával dělat rozvody s pumpou + teda ty hydroštely. Tak už mně nenapadá, co by to mohlo způsobovat.
  3. Malý update. Najel sem od doby, co sem problém s rachtáním zaznamenal 20tkm. V servisech několika nevěděli čím to je. Podezření bylo na vstřiky, ale po čištění a kontrole jsou naprosto v pořádku. když probíhá regenerace DPF tak to rachtání zmizí úplně. Hned jak regenerace skončí, zase to začne rachtat. Napadá mně, jestli nemůže být problém s filtrem nebo něčím okolo.
  4. Malý update. Zkusil sem jiný servis, podle nich rachtání způsoboval vstřik. Na diagnostice vstřik na 2. válci neukazoval žádnou hodnotu. Tak se vstřiky nechaly vyčistit a přetěsnit. Problém s rachtáním však nadále trvá.
  5. Nic nového. Muselo by se otestovat vstřiky a podobně. Další mechanik mi řekl, ať neřeším blbosti, že to jede výborně. Teď jak se oteplilo, tak ty zvuky jsou skoro neslyšitelné.
  6. Jasný dám vědět. Mám to auto půl roku a teď tohle. Po třech měsících po koupi se dělala komplet spojka s dvouhmotou, protože ta začala klepat. Ale zatím neví, co by to mohlo být přesně. Největší pravděpodobnost asi vstřiky, budou kontrolovat i rozvody a čerpadlo. Tak uvidíme, snad se na mně štěstí usměje. :)
  7. Dnes sem navštívil servis a za 14 dní tam auto minimálně týden zůstane. Podle zvuku je to pravděpodobně něco okolo vstřiků. Tak potom dám vědět, co se měnilo.
  8. Doufám, že to nic vážného nebude. Ale pro svůj klid jedu dnes do servisu. Jde o to, že teď ten zvuk je výraznější než dřív. A co se týče nafty, tak tankuju pouze Vervu nebo Maxxmotion. Za studena dobrý, jak se ohřeje, tak to začne rachtat, jako ve videu.
  9. Jede právě úplně v pohodě. Ten zvuk to dělá jen když jemně šlápnu na plyn, proto na videu lezou otáčky pomalu. A teda dělá to jen, když je auto zahřáté.
  10. Zdravím, Mám Superba II 2.0 tdi 103kw CFFB a při jemném přidání plynu vydává motor divný zvuk. Přirovnal bych to ke zvuku starého dieslu. Nemáte někdo tušení čím by to mohlo být ? Auto nijak necuká, ani se to nepodepisuje na výkonu. Přidal sem video s tím zvukem. Předem děkuji za reakce. Superb divny zvuk.mp4
×
×
  • Vytvořit nový...