Přejít na obsah

madladis

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení madladis

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. To je jasný. Jen mne ten volant trknul na první pohled nezasvěceného. Díky za objasnění... Ale ještě k tomu volantu Kulatý a nebo hranatý? Asi to bude individuální volba a pocit, co komu vice sedne. A nebo je nějaký důvod některý z nich preferovat?
  2. Všiml jsem si, že před rokem 2015 byl v O3 RS jen kulatý volant a zajímá mne jestli byly i jiné a zásadnější rozdíly. Osobně se mi snad i ten kulatý volant líbí víc. Tak kdybych uvažoval o RS (konkrétně combi TSI) je nějaký důvod vybrat raději RS s hranatým volantem, jen protože to jsou novější kusy? A nebo jsou před a po 2015 (do FL 2017) O3 RS vlastně stejné až na pár spíše kosmetických detailů... Snad jsem už úplně vyjasnil můj dotaz
  3. To myslíš změnu pro modelovou řadu 2017, tj. po poslední facelift O3? Mě zajímaly změny, které nastaly v roce 2015. A pochopil jsem, že byly spíše kosmetické, jako třeba možnost jiného volantu a další výbavy...
  4. Díky za v odpověď. Měl jsem na mysli změny, které nastaly v roce 2015 oproti modelové řadě O3 RS roku 2013-14. Takže až na ty zásadnější změny u TDI, šlo teda jen o změny paketů a výbavy, jako volant a rádio?
  5. Nedohledal jsem, tak mám dotaz k OIII RS. Od roku 2015 jsem zaznamenal změnu kulatého volantu na zploštělý, který byl u VW již dříve. Můj dotaz je, změnilo se kromě volantu ještě něco u OIII RS od roku 2015 a nebo jen ten volant?
×
×
  • Vytvořit nový...