Přejít na obsah

dragonfly645

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení dragonfly645

Nováček

Nováček (1/14)

  • Conversation Starter Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Zdravim, mam Supa II 3T4. jsem druhy majitel. Zjistil jsem ze mi nestmiva prave zrcatko. Kdyz jsem vyndal sklo tak jsem zjistil ze sklo je stmivatelne ale do zrcatka neni priveden kabel s konektorem pro stmivaci funkci zrcatka tak je tomu v tom levem. Je mozne, ze by auto bylo vyrobeno a dodano jen s levym stmivatelnym zpetnym zrcatkem? Z PR kodu mimoradne vybavy jsem jen vycetl ze leve je asfericke a prave convex 5SL, 5RQ. Otazka tedy zni jak velky je problem dodelat stmivani i pro prave zrcatko? kabel je priveden jen do dveri nebo vede nekam dal? Diky
  2. OK, diky za odpoved. Asi to necham udelat nekomu zkusenejsimu.
  3. Ahoj, mam Superb II 2008 sedan. Bohuzel mi zacaly zajizdet predni 2 parkovaci senzory dovnitr do narazniku. Jsou to ty dva hned vedle SPZ. Mam docela dlouhe prsty tak jsem schopen ze spoda na ne dosahnou a popostrcit zpet. Jenze casem samozrejme zajedou zas dovnitr a spatne detekuji prekazku. Vypada to ze se odlepil drzak snimacu. Jsem schopen to nejak jednoduse opravit? Nebo se musi demontovat cely predni naraznik?
  4. Dik za odpoved. Asi zatim koupim obyc vyhrivane zrcatko a pokus s opravou si necham na dobu az budu mit trochu vic casu. Mel bych jeste dotaz: 1. Jaky je topny vykon te folie na orig zrcatku? 2. Na trhu jsem zaznamenal ze zrcatka jsou s klasickym sklem a nebo pak s namodralym sklem. Jaky je mezi nima rozdil?
  5. Zdravím všechny, přestalo fungovat vytápění levého vnějšího zrcátka. Měřením jsem zjistil, že je přerušena vodivá cesta na topné folii. Zrcátko je zároveň stmívatelné, což znamená, že nové stojí docela ranec. Myslíte, že by se dala vyměnit jen ta folie? Má cenu se do toho pouštět?
×
×
  • Vytvořit nový...