Přejít na obsah

Filxx

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Filxx

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj, díky za radu. Může se to stát u nového ložiska? došlo mi, že se to projevilo chvili po výměně.... Ještě jednou díky.
  2. Ahoj, Už rok mi něco hučí při rychlostech od 95 do 130 km/h. Zvuk připomíná hučení ložiska, ale to to nejspíše není. Hučeni je přerušované, periodické. Nijak výrazně se to za rok nezhoršilo. Nemá někdo stejny problém? Octavia 2 1.9 tdi
  3. Zdravim, potrebuji poradit s brzdama u octavia 2. Uz se mi trikrat stalo, ze jsem proslapl za jizdy brzdovy pedal. Pri opakovanem seslapnuti vse ok. Spatne se to diagnostikuje, kdyz se zavada objevi nepravidelne. 

  4. Zdravim, potrebuji poradit s brzdama u octavia 2. Uz se mi trikrat stalo, ze jsem proslapl za jizdy brzdovy pedal. Pri opakovanem seslapnuti vse ok. Spatne se to diagnostikuje, kdyz se zavada objevi nepravidelne. 

    1. McMatej

      McMatej

      Zdar, předpokládám, že brzdová kapalina nikde neteče. V tom případě to může jen hlavní brzdový válec, netěsní jeden ze zpětných ventilů a kapalina se vrací do nádobky. Mohlo by pomoci výměna brzdové kapaliny, při níž by se nečistoty z hlavního válce vyplavily nebo na jistotu vyndat a vyčistit, případně vyměnit gumičky.

    2. Filxx

      Filxx

      Ok, diky za radu.

  5. Chci se zeptat, zda pomohlo vymenit brzdovou kapalinu? Mam podobny problem obcas se mi propadne brzdovy pedal. A pak vse ok. Diky
×
×
  • Vytvořit nový...