Přejít na obsah

Pavel Novotný

Uživatel
  • Počet příspěvků

    27
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Pavel Novotný

Nováček

Nováček (1/14)

13

Popularita

  1. Nafotili a poslali na škodu a za hodinu volali že je schválená výměna. Důvod proč se to stalo neví. V servise kam jezdím to vidí poprvé. Doufám že se mění jenom horní část nebo to je celek.
  2. Ja jsem to dnes řešil v servise a budou mi měnit palubku doufám že to udělají pořádně a nebude vrzat.
  3. U spolujezdce se mi ukázal světlý obrys airbegu na palubní desce mate někdo také stejný problém.
  4. Když nemám aktivován autohold tak při zastavení a vypnutí motoru u manualu musím zapnout elektronickou brzdu. Já si totiž nejsem jistý jestli při zastavení a vypnutí motoru se sama nemá aktivovat.
  5. Chci se zeptat jak funguje ruční brzda u manuálu při zastavení vozidla a vypnuti motoru se aktivuje sama nebo ji musím zapnout? Díky za odpověď.
  6. Na to jsem byl upozorněn hned při koupi vozidla že baterie v klíči dlouho nevydrží. Vozím sebou jednu náhradní v kastlíku.
  7. Podívej se do nastavení Amundsenu myslím že adaptivní tempomat jde nastavit i když nemáš DMS alespoň já to tam mám , ale nikdy jsem to nezkoušel.
  8. Ano dělá to rámeček já jsem ho sundal a značku přilepil oboustranou páskou a vše je ok bez problémů.
  9. Já jsem včera vezl auto do servisu mám problém s hlídáním mrtvého úhlu. A hned se ptal jestli nemám problém s cukanim. Že má nový soft.
  10. Jestli budeš mít nehodu tak jde potom pojišťovna a když to nemáš v TP tak krácení pojistky. Řešil jsem to samé a prodejce mě na to upozornil tak jsem koupil originál disky.
  11. Zdravím chci se zeptat na dokodování karoqa nemám lane assist ani čtení značek, ale mám auto light assist , acc jeto mr2019 v zrcatku je nějaka kamera. Co by šlo dokodovat? Díky za odpověď

×
×
  • Vytvořit nový...