Přejít na obsah

Pavel Novotný

Uživatel
  • Počet příspěvků

    27
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Pavel Novotný

  1. Nafotili a poslali na škodu a za hodinu volali že je schválená výměna. Důvod proč se to stalo neví. V servise kam jezdím to vidí poprvé. Doufám že se mění jenom horní část nebo to je celek.
  2. Ja jsem to dnes řešil v servise a budou mi měnit palubku doufám že to udělají pořádně a nebude vrzat.
  3. U spolujezdce se mi ukázal světlý obrys airbegu na palubní desce mate někdo také stejný problém.
  4. Když nemám aktivován autohold tak při zastavení a vypnutí motoru u manualu musím zapnout elektronickou brzdu. Já si totiž nejsem jistý jestli při zastavení a vypnutí motoru se sama nemá aktivovat.
  5. Chci se zeptat jak funguje ruční brzda u manuálu při zastavení vozidla a vypnuti motoru se aktivuje sama nebo ji musím zapnout? Díky za odpověď.
  6. Na to jsem byl upozorněn hned při koupi vozidla že baterie v klíči dlouho nevydrží. Vozím sebou jednu náhradní v kastlíku.
  7. Podívej se do nastavení Amundsenu myslím že adaptivní tempomat jde nastavit i když nemáš DMS alespoň já to tam mám , ale nikdy jsem to nezkoušel.
  8. Ano dělá to rámeček já jsem ho sundal a značku přilepil oboustranou páskou a vše je ok bez problémů.
  9. Já jsem včera vezl auto do servisu mám problém s hlídáním mrtvého úhlu. A hned se ptal jestli nemám problém s cukanim. Že má nový soft.
  10. Jestli budeš mít nehodu tak jde potom pojišťovna a když to nemáš v TP tak krácení pojistky. Řešil jsem to samé a prodejce mě na to upozornil tak jsem koupil originál disky.
  11. Zdravím chci se zeptat na dokodování karoqa nemám lane assist ani čtení značek, ale mám auto light assist , acc jeto mr2019 v zrcatku je nějaka kamera. Co by šlo dokodovat? Díky za odpověď

  12. Já jsem dostal od prodejce certifikát kde máš spotřebu paliva po novém měření a je vyšší.
  13. Já už mám auto od minulého týdne u dealera. V pátek převzetí. MR 2019. A co jsem měl informace tak expedovat se začalo začátek 37 kt.
  14. 1,5 tsi manuál style plus nějaká výbava, Objednáno 18.12. 2017. Vyroba 30 kt MR 2019.
  15. Tak mi volal dealer že mám vozidlo připravené k převzetí.
  16. Mám to stejné vyrobeno 30 kt a tenkrát neviděl vin kód. Dnes mi říkal že je přidělen vin kód a u auta je datum výroby 3.9.2018
  17. Je tady někdo na fóru kdo může říct s jistotou že MR 2019 je s filtrem. Nebo si to každý myslí co někde přečetl. A jestli teda mám MR 2019 tak už se mě týkají i změny které tam jsou? Výroba 30 kt. Dík za odpověď.
  18. Zřejmě tak to myslel a to mi tvrdí i u motoru že je bez filtru. Když se podívá na auto do výroby tak je bez. Tak uvidím až pro něj pojedu. Jinak u něj na prodejně 38 kt nejpozději.
  19. Auto dle prodejce je bez filtru. Je to model 2019. Tudíž potřebuje homologaci. Také tomu nerozumím. Nevím jestli od září není jenom nová metoda měření a přísnější emisní normy aut později.
  20. Já mám auto vyrobeno k 27.7.2018. Teď čekám na homologaci dle prodejce je auto bez filtru pevných částic. A mám MR 2019 ,ale všechno co jsem objednal v MR 2018 tam zůstalo. Údajně mám MR 2018 ,ale v TP bude model 2019. Dokonce mi řekl že nemá informaci od ŠA kdy budou montovat filtry.
×
×
  • Vytvořit nový...