Přejít na obsah

Juros

Uživatel
  • Počet příspěvků

    49
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Juros

  1. Zdar chlapi, mám problém s kontrolkou dobíjení. Po mírném zahřátí alternátoru začne blikat kontrolka, ale altík dobíjí. Vyměněn alternátor, všechny vodiče jsou v pohodě. V autě je automatický spínač světel a když tento sepne, tak blikají i světla. Po ručním zapnutí světel neblikají.Kontrolovány kostry, vodiče dokonce vodič od buzení jsem překlenul a kontrolka stále bliká. Je to Fábia 1,2. Neví někdo co s tím?
  2. Když je na svorkovnici na motorku napětí pouze cca sekundu a pak se ztratí,tak motorek přeci nebude tlačit delší dobu.
  3. Zdravim chlapi, mám taky problém s ostřiky. Byl špatný motorek, který jsem vyměnil za nový (Meyle). Po kompletní rozborce, kontrole hadic, promazání a profouknutí trysek kompresorem, trysky pouze vyjedou, ale neostřiknou. Říkal jsem si, že i nový motorem může být špatný. Dneska jsem dal další motorek prozměnu Febi a zase nic. Po napojení přímo na baterku ostřiky jedou, ale potřebují necelé tři sekundy na vyjetí a ostřiknutí. Při zapojení v autě je na motorku napětí pouze cca sekundu. Věděl by někdo poradit? Dík
  4. VIN zjistím. Auto není moje, ale známého. Budu to dělat sám. Auta dělám už nějaký pátek, tak snad to zvládnu.
  5. Takže první vyměním čidlo a pak se uvidí. Nechce se mi hned měnit kat za takové peníze. Máš prosím Tě číslo dílu toho čidla?
  6. Zdar chlapi, u tohoto motoru se mi rosvítila kontrolka emisí. Na diagnostice je závada 17443 čidlo NOX( G295)-nevěrohodný signál a závada 16804 řada válcu 1:katalyzatorový systém-malá učinnost. Obě závady sporadické. Motor má najeto 92000km. Myslíte, že je v háji kat nebo čidlo?
  7. Zdar chlapi, u tohoto motoru se mi rosvítila kontrolka emisí. Na diagnostice je závada 17443 čidlo NOX( G295)-nevěrohodný signál a závada 16804 řada válcu 1:katalyzatorový systém-malá učinnost. Obě závady sporadické. Motor má najeto 92000km. Myslíte, že je v háji kat nebo čidlo?
  8. Je mi jasné, že je problém v budících, jen jsem myslel, jestli už se s tím někdo nesetkal.
  9. Zdravím chlapi, po opravě padajících ručiček mi po zapnutí klíčku třikrát zazní zvuková signalizace a začne blikat červený vykřičník(brzdový systém). Brzdovky je dost na diagnostice žádná závada. Předtím to nedělalo. Půjčil jsem si od kolegy jiné budíky a na nich to nedělá. Pár budíků jsem už opravil a nikdy se mi to nestalo. Neví někdo co s tím? Octávia 1,9TDi 81kw rok 1999
  10. Auto budu mít k dispozici až v sobotu, ale po telefonické konzultaci to bude určitě kontrolka corner, jak už jsem psal dříve. To auto koupil někde v bazaru a kontrolka začla svítit až když praskla žárovka v mlhovce. Žárovku vyměnil, ale kontrolka nezhasla. Nejde vymazat ani diagnostikou. To zkoušeli ve škodovce. Je to divné, ale je to tak. Neví někdo, jestli jde přeprogramovat ŘJ aby nepoužívala corner?
  11. Je to Roomster motor 1,2 rok myslím 2007.
  12. Auto jsem osobně neviděl,ale o té kontrolce mu řekli ve škodovce.(odborníci) . Samozřejmě, že je to kontrolka corner ale to nic nemění na tom,že svítí a po zkušenostech ze škodovky už tam nechce jet a budu se to snažit řešit já.
  13. Zdar chlapi, kolegovi praskla žárovka v mlhovce a rozsvítila se kontrolka prasklých vláken.( po nastartování cca 30sekund bliká a pak zhasne). Žárovku vyměnil, ale kontrolka stále svítí. Zajel do škodovky a tam mu řekli, že na diagnostice nic není a poslali ho pryč. Nevíte někdo co s tím?
  14. Juros

    Audi A6

    Zdravím, vím, že je to škodovácké fórum, ale bratranec má problém na Audi A6 rok 2005 motor 2,7. Při otočení klíče ve spínačce se mu rozběhne ventilátor a běží v proměnlivých otáčkách. Teplota motoru 27 stupňů, pojistky všechny v pohodě. Nevěděl by někdo poradit? Díky
  15. přijde pod ten nosník a pod baterku přesně jak máš šipku.nahoře na ŘJ by měly být dvě plovoucí matky a přes nosník by měla být přišroubována.
  16. ještě musíš změnit kod ŘJ, jinak Ti to nepojede. Jiné zapojení není.
  17. Zámek je nový. Jde s ním normálně otáček, ale zavřou se pouze dveře u řidiče. Je to nějaké divné. Dokonce jsem to měl napíchle na Vagu a vše je bez chyb a v naměřených hodnotách mi to ukazuje vše jak má.
  18. A přispůsobili jste DO? Možná by původně stačila synchonizace, ale pokud je vyměněná komfortka, tak to chce přispůs. Komfortkou to nebylo, protože DO po výměně zámku fungoval. Nešlo to zavírat klíčem ze strany řidiče. já to blbě přečetl, promiň. mohla by být zrada v kabeláži, co je to za rok?, občas v těch dveřích něco uhnije nebo zoxiduje kabeláž jsem kontrolovat pouze verbálně. nějak jsem neměl čas ji proměřit, ale myslím si, že tím to nebude. už jsem se setkal se zoxidovanou kabeláži. rok je to 00 nebo 01, přesně nevím.
  19. A přispůsobili jste DO? Možná by původně stačila synchonizace, ale pokud je vyměněná komfortka, tak to chce přispůs. Komfortkou to nebylo, protože DO po výměně zámku fungoval. Nešlo to zavírat klíčem ze strany řidiče.
  20. Cau chlapi, mám celkem zajímavý problém. Přijel za mnou kolega, že mu nejde zamknout auto klíčem ze strany řidiče, ani dálkou. Vyměnil jsem komplet zámek a auto jde zamknout dálkou, ale klíčem se mu nechce. Vyměnil jsem ŘJ ve dveřích řidiče i ŘJ komfortu a je to pořád stejné. Napíchl jsem to na Vaga a ten píše, že je vše bez závad. Je tu někdo, kdo by byl schopen poradit co s tím??????
  21. Myslím, že motor 1,6 75kW AVU od srpna 2002 měl přípravu. Zjistíš to, když se podíváš na klapku. Pokud je lanko, tak nejde. Jinak, pokud jsi z okolí Ostravy, tak jsem schopen Ti jej namontovat. Do fábii není problém.
  22. kolega mi říkal, že ve škodovce stojí kolem 400,-. Taky doma jedno mám.
  23. ja mam feldu 1,3-50kw ajsem nadmíru spokojený,myslím,že i já ti ji na toto ježdění doporučím. Osobně jsme měl jednu z posledních Felicií 1,3/50kW ve slušnější výbavě a nemohl jsem proti tomu auto nic říct, během 50000km, který se na tom najeli od nova byla jediná závada vadný termospínač na chladiči a následný uvaření. Určitě bych doporučoval jednu z těch posledních, jak jsi psal a ve slušnější výbavě Sice jsem nikdy neměl felu v dieslu, ale moc bych Ti ji nedoporučoval. Dělal jsem celkem dost dlouhou dobu ve škodováckém servise, takže vím, že s ní měli zákazníci celkem problémy. Já měl felu 1,3 a byl jsem s ní max. spokojen.
×
×
  • Vytvořit nový...