Přejít na obsah

Blade023

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Blade023

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Budu mít normálně záruku na ten egr. Kdybych přinesl vlastní tak ne, ale bral sem si náhradní díl od nich, tak se na to normálně vztahuje.
  2. Což zjistit to zjisti, ale řekl sem jim ze v žádném případě nechci DG zpět a ať ten egr rozchodi na tom sw co je teď momentálně nahraný. Nebyl s tím žádný problém. V úterý či ve středu si jdu auto vyzvednout.
  3. Jo? Teď nevím co tam je. Ale říkali ze to bez problemu udělají. Tak snad se jim to povede a nebude tam DG.
  4. Tak už mám auto u doktora ve ŠA. Co sem jim řekl, jaké požadavky mám vůči tomu sw. Vše kladne vyrizeno. Žádný sw kvůli egr měnit nebudou a DG prý nepřipadá v úvahu. Kdyz sem se jich ptal jestli ten egr s tou koncovkou DQ půjde na ten starý sw, tak se usmál a nemám se bat. Žádný DG se tam vracet nebude a mám normálně záruku na ten egr
  5. Já auto kupoval mělo najeto 142 000km při 136 000 byla úprava na DG a teď při 151 000 sem tam dával teď bych kecal ale myslím co ty ten sw. Není to prý problém na tenhle sw seridit nový egr. A co se tyče toho DG. Neměl sem žádný problémy, auto slapalo jak dodinky na DG, ale pro jistotu jsem to nechal odstranit. Teď to má takovej dunivej zvuk a přijde mi ze je to o něco línější. Ale zas netrpí vstriky, egr a není tak častá regenerace DPF
  6. Jezdím tam každý den. Mám to auto 4 měsíce, ale doposud ani jedna kontrola a za ten rok a půl nás stavěli jen jednou a to chtěli jen od řidiče doklady a moč jestli nemá drogy. Jinac vůbec nic. Krs tohle nemám strach.
  7. Co mi to dělal, tak sem se ho ptal, kdyby jebnul egr, ze by se to mohla dat zpět a prý by nesedeli datumy. Víc nevím. A do škody to dávám kvůli času, udělají mi to hned a zas takové peníze nechti. Vyjde to cca na 11-12. Auto potřebuji na cesty do DE a ještě daji 2 roky záruku. A bylo řečeno ať se připomenu až tam budu dávat auto, ze nechci DG a udělají mi to i na ten sw co tam je.
  8. Prave ze asi umí. Dělal mi to pan co spolupracuje se ŠA a VW a ten říkal, než mi to přehrál, buď to nechat a čekat až odejde egr a hádat se jestli to vyreklamuji. Jsou pro a proti. Servis není ve ŠA. Naposledy to bylo v nemecku na tom DG 2017. 8 měsíc. A změnu sw prý poznají podle datumu. Nebude jim to sedět. Dnes sem ještě pro jistotu volal do servisu a nechají mi tam co budu chtit, ze mi to upraví na to co je teď v aute... uvidíme příští týden, ale když to tak bude, tak prijedu s odstraněnym DG a oni mi daji egr s úpravou na můj sw co je momentálně.
  9. Ahoj lidi. Zítra jedu do škody na výměnu egr. Vrati mi tam zpět DG? V nemecku do tam dali já sem si u jednoho šikovného pana sw přehrál a teď mám obavu, ze mi to tam soupnou zpět.
×
×
  • Vytvořit nový...